2777
2789
عنوان

اگ الان حامله بودین چکار میکردین؟ از چیش لذت میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتي حامله ام توجه همسرم چند برابر شده،تو خيابون دستمو ميگيره،حواسش به خورد و خوراكم هست،اگه عصباني هم بشه دعوا نميكنه،كار خونه هم كه اصلا دست به سياه و سفيد نميزد حالا ظرف ميشوره خونه جارو ميكنه،اشپزي ميكنه.چون دو بار هم سابقه سقط  داشتم.كلا نميزاره آب تو دلم تكون بخوره،تنها بديش اينه كه نميتونه تو خونه بشينه.حالا كه داره بارداريم تموم ميشه نميدونم خوشحال  باشم يا ناراحت

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

همین که حامله ای یعنی ته خوشی

حتی نمیتونی تصور کنی حسرت این مونده تو دلم که ی روز،صبح زود با حالت تهوع بیدار بشم و از بوی غذا اوق بزنم

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

من این ماه باور دارم حامله میشم و اول یه سوپرایز قشنگ واسه شوهرم ترتیب میدم چون اونم عاشق بچس..توبارداریمم ورزشمو ادامه میدم و حتما دکتر رژیم میرم که اصولی وزن اضافه کنم و زیاد چاق نشم تا زایمان راحتی داشته باشم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
اره خوشحال میشم ولی سفت میزنه هاااا پدر صلواتی

منکه تاحالا حس نکردم این حالو چون مجردم ولی دوس دارم یه روز مادربشم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من این ماه باور دارم حامله میشم و اول یه سوپرایز قشنگ واسه شوهرم ترتیب میدم چون اونم عاشق بچس..توبار ...

امیدوارم ک برنامه هات همه اجرایی شن

منم برنامه داشتم خواهر چشمت روز بد نبینه یک بدویاری از اب درومدم ک همه پنبه ها رشته شد