یه هفته دیگه ان تی دارم اینکه میگن باید زیر ۲ باشه یعنی چی؟؟ استرس دارم تو این مدت خیلی از اطرافیانم سقط داشتن من میترسم نکنه خدای نکرده ان تی بگه مشکل دارم
خیلی هم رعایت کردم خیلیییی حتی لکه بینی هم نداشتم اما میکم خدا نکرده نگه جاییش تشکیل نشده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دکترم کفت خودم تو مطب ان تی انجام میدم ازمایش خونتم میگم بری ازمایشگاه انجام بدی ب نظرتون پیش دکترم انجام بدم یا برم مراکز سونوگرافی انجام بدم،؟ دستگاه هاشون فرق داره؟
ربطی به لکه بینی و اینا نداره از هر ۱۰۰بچه ای ک سندروم دان دارن حدود ۳۰یا ۴۰نفرشون مایع پشت گردنشون تو ۱۲هفته بالا ۳یا مساوی با۳هست بنابراین این یه احتمال هست ک اگه یه بچه ای تو سونو عدد ان تی اش زیاد بود باید پیگیری بیشتری انجام بده ک خدایی نکرده مشکلی نباشه وگرنه خیلیا بودن مایعع دیر جذب شده اما بچه سالم بود اسکرین یا غربالگری احتمال فقط