2777
2789
عنوان

لباس برای عروسی داداشم

9690 بازدید | 107 پست

سلام بچه ها عروسی داداشمه نمیدونم لباس چی بپوشم چه مدلی بدوزم سی سالمه یه دختر یه سال و ... دارم ما رسممونه لباس چه باز چه بسته هر کدوم رو پوشیدیم یه تاپ آستین بلند و اسپرت زیرش میپوشیم شال هم میندازیم رو سرمون یه مدل لباس خوشکل میخوام یه کم شکم هم دارم به خاطر زایمان ممنون میشم مدل لباس برام بزارید

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

تاپ آستین بلند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! 

مگه تاپم استین بلند میشه

تا په تاپ دیگه ینی بدون آستین 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لباستو آستین بلند بگیر که مجبور نشی زیرش یه لباس دیگه بپوشی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

تاپ آستین بلند؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!  مگه تاپم استین بلند میشه تا په تاپ دیگه ینی بدون آستین

یه بلوز سفید آستین بلند چسپون یا زیر سارافن ما بهش میگیم

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش