نخود از یه شب قبل میزارم خیس بشه بعد گوشت با پیاز و نمک و زردچوبه فلفل سیاه میزارم زود پز برقی بپزه ..بعد توو آون ظرف سفالی یه پیاز سرخ میکنم ادویه جات شامل دارچین زرد چوبه فلفل سیاه ادویه آبگوشت میریزم. ..بعد گوشت اضافه میکنم و نخودم که پخته نیم پز اضافه میکنم میزارم با شعله کم دو سه ساعت بپزه...آخر سر گوجه فرنگی و سیب زمینی میزارم بپزه بعد رب میزنم قشنگ یک ساعتی جا میوفته روش که روغن بست یه کوچولو پودر گل محمدی. ..بعدش با مخلفات ...میرم سر سفره با سنگک اول تلیت درست میکنیم. ..بعد موادش با گوشت کوب میزنیم و نوش جان....هم ترشی ها هم ماست همش کار دست خودمه توو عکس