2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حالت خیلی سنتی گوشت رو با پیاز یه کوچلو که تغیرر رنگ بده تفت میدم تو قابلمه مسی بعدا زرد چوبه اضافه میکنم و اب نیم پز که شد نخود خیس شده رو اضافه میکنم کامل که پخت سیب زمینی رو اضافه میکنم نیم پز که شد رب گوجه و نمک گوجه قاچ شده و غوره و فلفل سبز و سیر اضافه میکنم محشر میشه 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

گوشت با پیاز و زردچوبه و ادویه هفت رنگ و سیررنده تفت میدم.بعد آب میریزم و لیموترش میندازم و فلفل میزنم،3ربع که توی زودپز پخت لوبیاونخودی رو که از قبل پختم باسیب زمینی و گاهی گوجه میریزم و 1ساعت باشعله متوسط تو قابلمه میذارم که جا بیفته.چربشم میکنم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
به به توش چیا ریختید

نخود از یه شب قبل میزارم خیس بشه بعد گوشت با پیاز و نمک و زردچوبه فلفل سیاه میزارم زود پز برقی بپزه ..بعد توو آون ظرف سفالی یه پیاز سرخ میکنم ادویه جات شامل دارچین زرد چوبه فلفل سیاه ادویه آبگوشت میریزم. ..بعد گوشت اضافه میکنم و نخودم که پخته نیم پز اضافه میکنم میزارم با شعله کم دو سه ساعت بپزه...آخر سر گوجه فرنگی و سیب زمینی میزارم بپزه بعد رب میزنم قشنگ یک ساعتی جا میوفته روش که روغن بست یه کوچولو پودر گل محمدی. ..بعدش با مخلفات ...میرم سر سفره با سنگک اول تلیت درست میکنیم. ..بعد موادش با گوشت کوب میزنیم و نوش جان....هم ترشی ها هم ماست همش کار دست خودمه توو عکس