2777
2789

نماز شب خیلییییی مجربه.منم غفیله میخونم ولی حاجت نگرفتم

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗

فک کنم باید تداوم داشته باشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اين نماز غفيله رو

به نام "عفيله " سالها ميخوندم، حاجت هم ميگرفتم

همه چيز به اون حال دروني خود ادمه

همين من!!! هنوز به واسطه اماما و نذر يه خواستمم نگرفتم

ولي اين نماز اونم به نيت عفيله!! دستمو خالي نميذاشت

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من اين نماز غفيله رو به نام "عفيله " سالها ميخوندم، حاجت هم ميگرفتم همه چيز به اون حال دروني  ...

😂😂 خدادوستت داره

مارو ک نداره

حالا هزاربارم غفیله یا عفیله بخونیم

برام خیلی خیلی دعا کنید لطفا😘محتاجم ب دعا

من یه حاجت کوچیکم و موقتی رو از نماز غفیله گرفتم یکبار هم بیشتر نخوندمش غفیله بین نماز مغرب و عشا بود 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
من اين نماز غفيله رو به نام "عفيله " سالها ميخوندم، حاجت هم ميگرفتم همه چيز به اون حال دروني  ...

راستشو بخوای من اربعین کربلا بودم

برای اولین بار کربلا اونم اربعین

هرکی میدید منو و میفهمید اولین بارمه

میگفت ارچییییی بخوای امام حسین حاجت میده اولین بار

میگفتن خودمون اولین بار هرچی خواستیم گرفتیم

اما این همه از اربعین میگذره و من ن تنها حاجت نگرفتم بلکه برعکس حاجتامم اتفاق افتاد

کلا نمیدونم قضیه چیه

من یه حاجت کوچیکم و موقتی رو از نماز غفیله گرفتم یکبار هم بیشتر نخوندمش غفیله بین نماز مغرب و عشا بو ...

اره بین نماز معرب و عشا

من خیلی برام جالب شده

دارم زجه میزنم برا ی حاجت ولی هرکاااار میکنم نمیشه

اصن کلا خیلی وقته ک هیچ حاجتی نگرفتم برا خودم

اصلا حاجتام براورده نمیشه

راستشو بخوای من اربعین کربلا بودم برای اولین بار کربلا اونم اربعین هرکی میدید منو و میفهمید اولین ...

چه جالب

من اين حالتو وقتي رفتم خونه خدا درك كردم

همه ميگفتن اولين بار كه چشمت بيافته به خانه خدا، هرچي بخواي بهت ميده

الان نزديك هشت سال گذشته، خواسته من برعكسش اجابت شد

اون خواستم كه نيست شده و تموم شد

زندگيم هم از وقتي رفتم و اومدم انگاري طلسم شده!!!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
چه جالب من اين حالتو وقتي رفتم خونه خدا درك كردم همه ميگفتن اولين بار كه چشمت بيافته به خانه خدا، ...

منم دقیقا همین

بعصی اوقات میگم امام حسین حداقل ج ی حاجتمو میدادی ک

منم اربعین همینجوری بود

یکی بهم گفت من اولین حاجتمو بعد سه روز بعد اربعین گرفتم

حالا من دقیقا روز اربعین برعکس ی نیتم شد و ازون روز مثل قبل زندگیم برام میباره بدبختی از اسمون

چقد خوشحال بودم بابت کربلا رفتنم

اما الان...

اره بین نماز معرب و عشا من خیلی برام جالب شده دارم زجه میزنم برا ی حاجت ولی هرکاااار میکنم نمیش ...

باز به گذشته كه نگاه ميكنم، خودمو قانع ميكنم

همون خدا زندگيمو نگه داشته، خيلي خطرات بدون اينكه من اون زمان بفهمم، خدا نگهم داشته

اون خدا كه بد نميشه

حتما چيزايي كه اين سالها ميخوام به صلاح نيست كه نميشه

اره بین نماز معرب و عشا من خیلی برام جالب شده دارم زجه میزنم برا ی حاجت ولی هرکاااار میکنم نمیش ...

منم حاجتهای اساسیم رو هیچ وقت نگرفتم حاجتی که داشتم و از نماز غفیله گرفتم خریدن یه لباس بود که گرون بود و مامانم میگفت ندارم بخرمش ولی من دوست داشتم تو مراسمی که پیش رو بود بپوشم کاملا لباس پوشیده ولی گرون بود نمازم رو که خوندم فرداش مغازه دار مامانم رو تو خیابون دید گفت میتونه قسطی ببرتش آخه مغازه دار همسایمون بود اصرار من رو تو مغازه دیده بود 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
باز به گذشته كه نگاه ميكنم، خودمو قانع ميكنم همون خدا زندگيمو نگه داشته، خيلي خطرات بدون اينكه من ا ...

والا حاجتای من خیرِ

یعنی چیزی نیس ک توش شر باشه و بگم صلاح نیس

نمیدونم چرا خدا نمیخواد

عجیبه برام

هرراهیو دارم امتحان میکنم

اخه اینش عجیبه ک من کلا چندساله هییییچ حاجتی برای خودم براورده نمیشه

حالا بقیه رو میبینم ک چقد راحت دارن زندگیشونو میکنن و حاجتای ما برا اونا ی بدیهیه