2777
2789

سلام .خانوما من تصمیم دارم جنس بیارم و به فامیل و دوست و آشنا بفروشم که هم بیکار نباشم و هم درآمدی داشته باشم به نظر شما چه جنسی سودش خوبه ؟

ماه قبل امتحانی و به مقدار کم لباس زیر و جوراب آوردم به یه عده از فامیل فروختم حالا مشکلم اینه که فامیل به اندازه نیازشون از من میخرن وقتی اطرافیان اشباع شدن بعد از اون چی کنم؟ دوتا کار میتونم انجام بدم یکی اینکه جنسام و ببرم آرایشگاهی جایی بفروشم  و راه دوم  اینکه دفعات بعدی چیزای دیگه بیارم مثل پوشاک نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن  جنس کم بیاری هم با کیفیت و شیک بیاری کم کم جا میوفتی قیمت ها رو هم خیلی خوب بزار که مشتری هات زیاد بشه تو ارایشگاه بزاری بهتره بعدم اول برو بالا شهر جنس ها رو ببین بعد که خواستی جنس بیاری بدونی چه مدل هایی بیاری که قیمت ها دستت باشه که بتونی مشتری رو راضی کنی بگی فلان مغازه همین جنس منو داره با دو برابر قیمت میفروشه

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم
کانال بزن پیج بزن همه میشناسنت میان میخرن البته اگه شهر کوچیک باشی 

ما نزدیک تهرانیم و شهر کوچیک  .خیلی خرید اینترنتی انجام نمیشه بیشتر دوست دارن جنس و ببینن .مگه اینکه کانال فقط برای معرفی جنس باشه بعد بیان جایی ببینن و بخرن

قیمت هام که مناسبه دوستم میگه مگه حراجیه

کدوم شهری ؟

جنساتو از کجا میخری 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.