2777
2789

چه کاری یا رفتاری بوده که تو عروسی کردین الان اگه دوباره برگردین عقب انجامش نمیدین؟من خودم رقصم خوب نبود برگردم عقب تمرین میکنم از قبل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه عروسی نداشتم 😁

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

زیاد رقصیدم. اگه برگردم عقب عروس سنگین و رنگینی میشم و انقدر سبک بازی درنمیارم.

یکیم آرایشگاهمو خودم انتخاب می کنم.

البته تموم شد رفت دیگه...

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

من آرایشگاهی رفتم که گفت ۴صبح برم و آتلیه ای که گف ۱۰صبح باغ باشم.....من تو عمرم ۴صبح پانشده بودم ولی روز عروسیم با اون حجم خستگی ۴پاشدم و تا شب داشتم از خستگی می مردم.... اگه برگردم آرایشگاه و آتلیه ای رو انتخاب می کنم که مثه آدم برنامه ریزی کنن....

بیشتر میرقصیدم

خیلی کم رقصیدم و حتما عکس و فیلم باغ میرفتم 

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
موقع رقص با آهنگ لبخونی نمیکردم. اون لحظه حواسم نبود. ولی بعدا که فیلم رو دیدم فهمیدم چه گندی زدم. خ ...

اتفاقا لب خونی خیلی ضایع ست 😓😓😓

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

من تمام خاطرات بدم توی عروسی از فیلمبرداره متاسفانه دوست براددشوهرم بود و همکارش که خانم بود طلبکار بود ازمون حتی توی عکسا لباس منو مرتب نمیکرد و دنباله لباسم جمع شده بود زیر پام توی عکسا 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐