2777
2789

من خودم امشب رفته بودم خرید و برگشتنی سوار تاکسی شدم و دیر وقت بود و بارونم میومد. بچه رو سپرده بودم به شوهرم و باید زودی برمیگشتم .  یارو شروع کرد به گپ زدن منم حالشو گرفتم و پیاده شدم. ولی اعصابم خورده واقعا اینجور مردهای کثیف چرا فکر می کنن همه زنها مثل خودشونن . تا حالا شما هم چنین تجربه ای داشتین ؟ 😒😒. متاسفانه روز به زوز هم این بیمارهای جنسی دارن زیادتر میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بارون میومد کار بانکی داشتم مجبور شدم موقع برگشت تاکسی سوار شم.چترم همرام بود.راننده سریع رفت سر اصن مطلب فیزیکی شروع کرد منم چتر کوبوندم تو سر و کلش تا تونستم کنترل ازدست داد ماشین وایساد پیاده شدم چند تام با چترم زدم تو شیشه عقبش ترک برداشت

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم

من تا ببینم میخواد اظهار نظر کنه

میگم اقا صداتو نمیشنوم هندزفری تو گوشمه کارییییی دارییید ؟ با خشونت

یا میگم اقا نگه دارید پیاده میشم

کلا خیلی بد اخلاقم 😐

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

اره  اول صبی ازازمایشگاه ی راست اولین ماشینی ک نگه داشت سوارشدم اصلا توجه نکردم ک مسافرکش هست یان بعد طرف حرف نزد فقط اخرش کرایه نگرفت شمارشم داد ک نگرفتم چیزیم نگفتم ولی بعدش کلی ب خودم خندیدیم اخه طرف با کت وشلوار وخیلی اتوکشیده بای سمند صفر اصلا توجه نکردم ک میتونه مسافرکش نباشه😂😂😂

یه بارمن سوار تاکسی شدم .چن نفر دیگه هم بودن 

همه رو رسوند 

اخر سر منو

بعدش منو پیاده نمی کرد 

ادرس می دادم ،گوش نمی کرد 

من خودم خیلی ساده ،و گیجم .

ولی دیدم داره دور یه خیابون هی  دور میزنه هی دورمیزنه.

دیگه زنگ زدم مادرم ،بهش گفتم ادرسو به این آقا بده مث اینکه متوجه نمیشه .

به مادر پدرم گفت باشه .اما بازم ،منو نمی رسوند .

زنگ زدم به همسرم اون موقع نامزد عقد بودیم ،یه بار بهش گفت دوبار 

بار سوم باش دعوا کرد !

یعنی من دقیق 2 ساعت ونیم ،تا سه ساعت توی ماشینش بودم !

عمدا نمی رسوند ،وبا خونسردی ،کل شهر و هی می چرخید .

من مجرد بودم یبار سوار شدم بعد داشتم آرایش لبمو چشممو پاک میکردم یارو گفت آفرین آفرین این اشغالا چیه میمالی به صورتت تو خودت خیلی خوبی و .. دیگه رسیده بودیم سر خیابون گفتم نگه دارید چقدر میشه؟ بعد گفت به جون مادرم اگر من از تو کرایه بگیرم فقط یه سکه ای چیزی بده من تبرک نگه دارم. داشتم از خنده میمردم گفتم وا بگو کرایت چقدر شد چرت و پرت چرا میگی. هی قسم آیه که نمیگیرم ازت.  بعد اون موقع کرایه اش صد تومن میشد بهش دادم گرفت بوسید گذاشت رو چشماش 😁😁😁😁 کرکر خنده بود . دیگه همون یبار بود برای من..

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
اگه تاکسی بود می‌تونستی شمارشو برداری و تاکسی رانی شکایت کنی

نه ماشین پراید قراضه بود . یارو شکل دختر دزدها بود . یادم میوفته عصبی میشم 😠😠😠 صندلی پشت نشسته بودم و خیلی مشکوک میزد