2777
2789
عنوان

ابدومینوپلاستی

422 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.تروخدا یکی دکتر  جراح پلاستیک واس ابدومینوپلاستی معرفی کنه. انقد تبلیغات زیاده ک آدم نمیدونه کدوم راسته کدوم دروغ ،اگه کسی خودش انجام داده یا آشنای نزدیک تروخدا دریغ نکنه ،راستش میخوام انجام بدم فقط میترسم از بعد عملش ،ی وقتا فک میکنم ب هوش نیام بچه هام بی مادر می شن

خودم دکتر مسعود اسماعیلی و در نظر دارم ،اگه کسی چیزی میدونه لطفا کمکم کنه

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
دکترنداف کرمانی کارشون بسیارعالیه

خودتون یا آشنای نزدیک انجام دادن?یکم از بعد عملش میگی عوارضش دردش کلا وضع جسمانی بعد عمل

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌من پیش دکتر قائد امینی عمل شدم خیلی اوکی بود،ولی شما طبق حرف هیچکس تصمیم نگیر برو مطب بشین ببین مریضارو .منم کلی گشتم تا به اطمینان خاطر رسیدم و عمل کردم. 

اسماعیلیم خوبه اگر زیاد چاق نیستی و کم چربی داری

منم بعد از زایمانم با اون شکم اویزون دو سال عذاب بردم چون از بیهوشی می ترسیدم ولی بالاخره رفتم برای جراحی پیش یه دکتر خبره دکتر مهدی آریانا و خدایی از نتیجه عملم راضیم میگم کاش زودتر عمل می کردم تو عروسی خواهرم لباسای بهتر می پوشیدم

سلام عزیزم منم ابدومینوپلاستی انجام دادم دکترمم هم خوب بود من خیلی راضی ام

من ادرس سایت دکتر رو میذارم اگر خواستین وقت بگیرین و یا برید نمونه کاراشون رو ببینید

آدرس سایت: http://dr-shafiei.ir
تلفن تماس: 02166933906 - 09105656376