2777
2789
عنوان

یک اندازه نبودن سینه ها

315 بازدید | 12 پست

سلام من احساس می کنم سینه هام یه اندازه نیست

موقعی که دخترم شیرخوار بود شیر یه سینمو خیلی بیشتر بهش می دادم الان احساس می کنم همون سینه بزرگتره 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه چیکارکردید

طبیعیه بابا فکر نکنم در اون حدی باشه که دیگران هم حس کنن

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اره عزیزم مشکلی نداره مال منم هست دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداره 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که شیر اینا ندادم سینه چپم از سینه راستم یکم بزرگتره 

فکر میکنم‌ نرماله

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

سینه چپ معمولا بزرگتره تو بعضیها محسوسه تو بعضیها نه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

من وقتی تازه سینه دراوردم یه دونه داشتم تا چندسال .اون یکی رو دراوردم.الان یکیشون کوچیکتره . ولی مشخص نیست 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
بله مال منم چپ بزرگتره 

مال منم مشخصه دکتر گفت میشه عمل کنی اما این کارو نکن بعد ازدواج به همسرم گفتم عمل کنم اگر مشکل داری گفت نه منم بیخیالش شدم ولی معلومه کم و بیش 

البته سینه هام سفته و قوام داره حتی تا الان که چهل و دو سالمه بچه هم شیر دادم مشکلی نبوده 

واسه اولین بار الان تو آینه براندازشون کردم نه واسه من یه اندازه اس  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”