2777
2789
عنوان

کیست ریشه دندان واقعا درمان نمیشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 29 پست
امروز دندونی‌رو‌که براش این‌تاپیک‌رو‌زده بودم کشیدم‌که ایمپلنت کنم، فقط تطابق تاریخ برگاااااااام

چی شد به این نتیجه رسیدید و کشیدید؟؟؟

دندون منم کیست داره با اینکه دوبار عصب کشی مجدد انجام دادم 

چی شد به این نتیجه رسیدید و کشیدید؟؟؟ دندون منم کیست داره با اینکه دوبار عصب کشی مجدد انجام دادم&nb ...

عزیزم‌باوجود عصب کشی وپرشدن همیشه درد داشت، جراحیشم قطعی نبود که خوب شه راه درمانش فقط کشیدنه که کیست کلا از بین بره چون ‌کیست چسبیده بود به ریشه دندون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌باوجود عصب کشی وپرشدن همیشه درد داشت، جراحیشم قطعی نبود که خوب شه راه درمانش فقط کشیدنه که کیس ...

من وجود کیست و حس میکنم زیر گلوم ؛شبا هم خود بخود درد دارم اما قابل تحمله! متخصص ریشه رفتم گفت نه خوبه عصب کشی چیزی نیست .اما یک متخصص لثه میگه باید بکشی و ایمپلنت کنی :/ واقعا موندم چیکار کنم میترسم بزرگ نشه یا عفونتش سرایت نکنه

شما دندان و کشید و همزمان فیکسچر گذاشت؟ یا اینکه گفت بعد دوماه برای ایمپلنت اقدام کنید؟

من وجود کیست و حس میکنم زیر گلوم ؛شبا هم خود بخود درد دارم اما قابل تحمله! متخصص ریشه رفتم گفت نه خو ...

به منم چندتا دکتر گفتن بکش یکی هم گفت اگه دردنداری نگه دار ولی من کشیدم نه نگهدارنده نذاشته دوماه دیگه به امید خدابرای ایمپلنت اقدام میکنم،بنظرم به حرف متخصص لثه گوش کن بکشش وایمپلنت کن چون درمان قطعیش کشیدنه باجراحی هم تضمینی نیست کیست برنگرده 

من وجود کیست و حس میکنم زیر گلوم ؛شبا هم خود بخود درد دارم اما قابل تحمله! متخصص ریشه رفتم گفت نه خو ...

الان دقت کردم متخصص ریشه گفته نگهش دار، پیش یه متخصص دیگه هم برو 

به منم چندتا دکتر گفتن بکش یکی هم گفت اگه دردنداری نگه دار ولی من کشیدم نه نگهدارنده نذاشته دوماه دی ...

عزیزم شما با همون دندون کیست دار باردار شدی؟‌تو بارداری ابسه نکرد؟

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤
نه چهارسال بعد بارداری مشکل پیدا کرد

سلام عزیزم

یه سوال دارم شما میتونی کمکم کنی؟

من مدام تب و لرز میکنم

دکتر که میرم سفتریاکسون و سفالکسین و ازیترو و اینا میدن

میخورم خوب میشم باز بعد از چندروز تب میکنم

کنار لوزه‌هام سمت گردنم هم خیلی درد میکنه، حتی کلیه‌هامم همین، اصلا نمیتونم جلوی کولر بخوابم همش لرز دارم،

اخه چقدر مگه ادم تب و لرز و کرونا و سرماخوردگی میگیره

به نظرت از دندونامه؟

🌻🍃💕
سلام عزیزم یه سوال دارم شما میتونی کمکم کنی؟ من مدام تب و لرز میکنم دکتر که میرم سفتریاکسون و سفا ...

سلام عزیزدلم ان شالله که چیز مهمی نیست احتمالا بدنت عفونت داره فقط کاری که باید بکنی پیش یه فوق تخصص داخلی بری که مشکلت رو اساسی درمانکنه