الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان جون برای بزرگه که پنج سالشه با سرماخوردگی مکرر در مهد در اخر تنگی نفس و خس خس البته یه دکتر بردم ولی وفتی تو نت میخونم علایم آسمه ولی کسایی که با آسم درگیرن میگن یک دفعه تشخیص آسم کودکان نمیدن.خیلی گیجم
سرفه های خشک و ممتد و بدون دلیل دوتا اسپره داد که با استفاده یکی از اونا بچم خداروشکر خوب شد البته ...
من پسرم سرماخوردسرفه کردریه اش عفونت کردبستری شد دکترعفوتی بیمارستان گفت اسم هست والان بعددوماه یه اسپری شبایه پاف میرنم براش ولی دبگه خداروشکرسرفه نداشته وقبل اون سرماخوردگیم نداشت شمامیگین بچتون بی دلیل سرفه داست ولی پسرمن سرماخوردحالامنم موندم یه دکترخوبم میگن الرزی بودشخرماکه اونم رفته تهران😑
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
من پسرم آسم داشت با حمله های شدید پیشش بردم خیلی بهتر شد یکم بزرگتر شد پیش دکتر روزبه نقشین بردم ایشونم دکتر موحد تایید کردن گفتن پیش دکتر خیلی حاذقی بردین
سایه بچه منم سرفه داره همش با اسپری کمی بهتر شده ولی بدون دلیل نبود با سرماخوردگی ابریزش و عطسه و سرفه .این تازه ده روزه دارو مصرف میکنه و دکتر گفت یک ماه شد بیار ولی دکترش متخصص کودکان که کارش آسم و الرژیه
ازچندسالگی فهمیدی آسم داره من بچه هام اصلاسرفه نمیکردن فقط یه بارسرماخوردن که یکیشون به تنگی نفس منجرشدوبستری شدبعداون خداروشکرخوب بوده تاحالا.شمادکترالرژی بردی تشخیص اسم دادباچی تستی چیزی دارن شنیدم اینطور؟؟؟
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.