2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل چیه🤔🤔🤔🤔🤔

84 بازدید | 11 پست

سلام 

من پری نامنظم داشتم که دکتر ال دی داد و من دو تا بستش و مصرف کردم و بسته سوم و دیگه نخوردم اخه نمیخوام جلوگیری کنم در حال اقدام برای بارداری هستم،بعد از قطع ال دی  الان نزدیک سه ماهه که مصرف نمیکنم هنوز پری هام دقیق نیست یک ماه سی و پنج روز ماه بعد سی و سه روز این ماهم که نمیدونم سی وپنج میشم یا سی و سه یا حتی زودتر🤔یا دیرتر.

ایا طبیعیه؟؟؟؟؟

واینکه ممکنه بخاطر اثر ال دی باشه که هنوز باردار نشدم؟؟؟؟اگر اینطوره تا چه زمانی نمیتونم باردار بشم؟؟

یسوال دیگم دارم من همیشه بین دو پریودم درد داشتم که نمیدونستم بخاطر چیه ولی بعد از ازدواج متوجه شدم بخاطر ایام تخمک گزاریه میگن موقع تخمک گزاری ترشحات زیاد میشه من یمشکلی دارم من همیشه ترشح دارم اصلا متوجه تغییرش نمیشم و اینکه ممکنه دردی که دارم اصلا مربوط به تخمک گذاری نباشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!اخه تقریبا همیشه دو هفته یکم بیشتر قبل از شروع پریم درد دارم 

کسی هست که اصلا موقع تخمک گذاری درد نداشته باشه؟؟؟یا با وجود درد تخمک ازاد نکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شما نباید سر خود قرص خوردن رو ول میکردی. شما هنوز بطور کامل درمان نشدی و حتی اگر الان هم باردار بشی احتمال بارداری پوک توی شما زیاده. باید دوره مصرف قرصات رو تمام میکردی و بعد اقدام به بارداری میکردی. احتمالا دردت هم بخاطر همین مشکلی که دکتر بخاطرش بهت قرص داده هست. چون من تا حالا کسی رو ندیدم بخاطر تخمک گذاری درد داشته باشه اگر هم دردی باشه خیلی خفیفه

اینم بگم من با مشورت ماما ال دی و قطع کردم

ماما دکتر نیست گلم. شما باید زیر نظر یه متخصص زنان باشی. و دوره رمانت رو کامل کنی. وگرنه موقع بارداری احتمال اینکه برا جنین اتفاقی بیفته زیاده. بعدم با وجود مشکلت الان بعید به نظر میرسه باردار بشی. پس بهتره به جای وقت تلف کردن اول درمان بشی بعد به فکر نینی باشی

عزیز شما نباید سر خود قرص خوردن رو ول میکردی. شما هنوز بطور کامل درمان نشدی و حتی اگر الان هم باردار ...

گلم سر خود قطع نکردم گفتم که با نظر ماما بود 

هون زملنم که مصرف میکردم اقدام نداشتم در مورد درد تخمک گذاری خیلی تو سایت های پزشکی نوشتن که  بعضیا دارن

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
گلم سر خود قطع نکردم گفتم که با نظر ماما بود  هون زملنم که مصرف میکردم اقدام نداشتم در مورد در ...

عزیز منم گفتم ماما دکتر نیست. شما باید زیر نظر پزشک متخصص زنان باشی. از من گفتن بود عزیزم. ایشالا به زودی مامان بشی

ماما دکتر نیست گلم. شما باید زیر نظر یه متخصص زنان باشی. و دوره رمانت رو کامل کنی. وگرنه موقع باردار ...

ممنون از راهنماییتون حتما میرم پیش دکتر قبل از ادواجم میرفتم تنها مشکلم همین نامنظمیم بود که اونم ال دی میدادن

عزیز منم گفتم ماما دکتر نیست. شما باید زیر نظر پزشک متخصص زنان باشی. از من گفتن بود عزیزم. ایشالا به ...

ممنونم ان شالله

ان شالله نی نی شماهم به سلامت به دنیا میاد

اگه می خوای پریودت منظم باشه و قصد بارداری هم داری باید دوفاستون بخوری

برا نظم پریم که ال دی خوردم انصافا هم خیلی بهتر شد ممنون از راهنماییت