2777
2789
عنوان

رو اعصاب ترین تبلیغ تلویزیون از نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 76 پست

فروشگاه جانبو که میگه به خاطر لبخند این دختر من خرید میکنم

میخوام ببینم ادم بهتر نبود که بخنده

من بدتر چندشم میشه از لبخند دختره و خرید نمیکنم

من همون shirin.shirina ی سال 91 ام . کاربریم رو ترکوندن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تبلیغی  بود میگف 

همه بچها مث گل می مونن

تمیز و خوشگل و ناز و خوشبوین.....

انقده شاد بود و انرژی بهم میداد

حیف دیگه الان نیس

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
فروشگاه جانبو که میگه به خاطر لبخند این دختر من خرید میکنم میخوام ببینم ادم بهتر نبود که بخنده من ...

زشت بود😂😂😂😂 گذشته از اون یخ و بی نمک  بود

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
مگه هنوز میذاره؟

نه از قبل رو اعصابم بود

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من عاشق بیسکویت گرجی ام  ..فیل و نهنگ و مرغابی توشه .... به به

منمممممم  

یه دختر کوچولو چش رنگی خوشگل هم توشه😄

پسرم تا اهنگشو میشنوه هر جا باشه خودشو میرسونه😂

البته شیر و پلنگ و ماهی میگه هاااااا😎😎😎😎😎

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منمممممم     یه دختر کوچولو چش رنگی خوشگل هم توشه😄 پسرم تا اهنگشو میشنوه هر جا باشه خو ...

نه دقت کن یه جاییش میگه 

شایدم من اشتباه میکنم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍