2777
2789

this is mammography of a 66 ylo lady with history of right berest sugury and unavailible pathology . this is screening mammography and comparison was made with previous mammography 92.heterogeneous dense breasts is noted. which may obscure underlying detail.breats composition c. high resolutions us exam is recommendes to exclude any hidden mass. benignt type calcification are noted in both breasts.these is a new focal density with mild tissue distortion and suspected nipple inversion in retroaleora of left breast which needs us exam. otherwise in comparison with previous mammograms, no significant changes or developing density is noted.assessement incomplate need additional imaging evaluation and or previous mammograms comparison

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نتونستم همه رو بخونم. یعنی حوصله م نکشید ببخشید ولی تا اونجایی که دیدم شما توده دارید اما خوش خیم هستید

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ميشه لطفا بگين اين يعني چي خيلي مهمه

عزیزم چن خط اولش اینه...

این ماموگرافی متعلق به زنی 66ساله با سابقه عمل جراحی سینه ی راست و اسیب شناسی(پاتولوژی)نامعلوم است.این آزمایش با ماموگرافی قبلی مقایسه شده است.

متنتون اینقدر غلط نوشته که معلومه نمیشه ترجمه کرد. من این کلمه خوش خیم رو می بینم شما اشتباه نوشتید تعجب کردم این چیه  

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

این ماموگرافی یک خانم 66 ساله با سابقه درست زایمان طبیعی و آسیب پذیری غیر قابل دسترس است. این ماموریت غربالگری است و مقایسات با ماموگرافی قبلی انجام شده است. 92. سینه های متراکم هتروژنیکی ذکر شده است. که ممکن است جزئیات جزئیت را مختل کند. رزولوشن بالا ما امتحان توصیه به حذف هر توده پنهان است. در هر دو سینه، نوعی کالسیفیکیشن نوع خوشخیم است. این تراکم کانونی جدید با اعوجاج بافت خفیف و احتمال ابتلا به نوک پستان در رتروئالورا پستان چپ است که نیاز به آزمون دارد. در غیر این صورت در مقایسه با ماموگرام های قبلی، تغییرات قابل توجهی و یا ایجاد چگالی ذکر نشده است. ارزیابی غیرقابل ارزی نیاز به ارزیابی تصویربرداری اضافی و یا قبلی

اونطور كه من متوجه شدم و با توجه به مقياسه قبلي ماموگرفي بافت هر دو سينه كلسيفيه شده و اين در قسمت سمت چپ سينه در ناحيه نوك سينه مورد جديدي يافت شده كه نياز به بزرسي بيشتر داره ولي بقيه موارد مثل مامو قبلي هست 

این ماموگرافی یک خانم 66 ساله با سابقه درست زایمان طبیعی و آسیب پذیری غیر قابل دسترس است. 

این ماموریت غربالگری است و مقایسات با ماموگرافی قبلی انجام شده است. 92. سینه های متراکم هتروژنیکی ذکر شده است. 

که ممکن است جزئیات جزئیت را مختل کند. 

رزولوشن بالا ما امتحان توصیه به حذف هر توده پنهان است. 

در هر دو سینه، نوعی کالسیفیکیشن نوع خوشخیم است. این تراکم کانونی جدید با اعوجاج بافت خفیف و احتمال ابتلا به نوک پستان در رتروئالورا پستان چپ است که نیاز به آزمون دارد. 

در غیر این صورت در مقایسه با ماموگرام قبلی، تغییرات قابل توجهی و یا رشد چگالی مشاهده نشده است