2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3377 بازدید | 277 پست

سنت اگر زیر سن قانونی هست اصلا فکرشم نکن 

دوم اینکه ب بقیه چکار داری شاید تعریف بقیه ازخوشبختی و زندگی خوب با تو‌فرق کنه اساس رو حرف دیگران نزار

سوما که ادم وقتی ازدواج‌میکنه ک خودشو اهدافش و دنیاش‌و شناخته باشه بدونه چی از زندگی میخواد که بتونه تشخیص بده کی براش مناسبه 

چهارما توصیه میکنم عجله نکنید برا ازدواج ،تو ازدواج خبری نیست  درستو‌بخون  سفر برو لذت ببر تنهایی تو کشف کن و لذت ببر ازش فعلا زود ه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۷ سالم بود به نظرم ادم تو سن کم منطقی تره

سن کم یعنی تحت تاثیر بودن هورمون ها ی نوجوانی   رفتارهای احساسی و هیجانی  این حرف شما منبع علمیش چیه 😲😲😲😲😲

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بستگی به خودت داره که چجوری بتونی زندگیتومدیریت کنی منم 16سالگی ازدواج کردم مثل بقیه زوج هااختلاف نظرداشتیم ولی خداروشکر تونستم بخوبی زندگیمومدیریت کنم الانم 23سالمه عاشق شوهرموزندگیمم

پیشگوها چرت میگن من اصلا قبول ندارم.شاید چیزی که گذشته رو بتونن بفهمن ولی چیزای آینده رو نه.سن کم منظورت کی هست؟من19سالگی ازدواج کردم ولی کاش 23سالگی ازدواج میکردم.خیلیییی ضربه خوردم.وقتی اینهمه کارشناس ازدواج و روانشناس هست رفتی حرف پیشگو رو باور کردی؟؟؟!!!

سن کم یعنی تحت تاثیر بودن هورمون ها ی نوجوانی   رفتارهای احساسی و هیجانی  این حرف شما منبع ...

برا من که اینجوری نبود همه میگفتن خیلی بیشتر از سنت میفهمی و تصمیمات مثل زن ۵۰ ساله اس فک کردم شاید بقیه هم اینجوری باشن 😅

نمیدونم تفکر من درسته یانه 

ولی به نظرم گاهی حرفش تاثیر میذاره رو ادم مثلا همین حرفش باعث میشه ادم به ازدواج فک کنه اگه کسی اومد ازدواج کنه بعدم بگه حرف پیشگوهه راست بوداااا 

نمیدونم شایدم من الکی اینجوری فکر میکنم .... 

یا مثلا میگه بزودی یه نفر وارد زندگیتون میشه 

بعد تو به اولین نفری که یکم بهتون نزدیک شد به عنوان اون فرد فکر میکنی .... یا مثلا میگه یه اتفاق بد میفته برات 

خو معلومه ما هی برامون یا اتفاقای خوب میفته یا بد 

البته من شنیدم بعضیاشونم خیلی دقیق و درست میگن 

ولی من ترجیح میدم کلا نه باهاشون حرف بزنم نه از آیندم اینجوری با خبر شم 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...