2777
2789

منظورم از هنگ کردن یعنی وقتایی ک میخوای یه کاری بکنی اما مغزت دستورشو صادر نمیکنه یا بدون فکر  کار میکنه خودش ...

من معمولا در برخورد با کسایی ک خیلی رسمی برخورد میکنن اینجوری میشم زبونم بند میاد و کلا مثه دیوونه ها خودمو نشون میدم 

بدترینشون دیروز اتفاق افتاد همسایه مون رو توی کوچه دیدم با مادرشوهرش به من معرفیش کرد و من بجای این ک سلام کنم باهاش بای بای کردم و رفتم 

میفهمییییید؟؟؟رفتممممممممممممم

اصلا نمیدونم چرا همچین کاری کردم حالا روم نمیشه توی چشم همسایه مون نگاه کنم دیگه

کلا من خیلی دیوونه بازی درمیارم همه هم منو میشناسن اما این دیگه اخرش بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی چن تا دیگه از تاپیکا هم تعریف کرده بودم ک چه دیوونه بازی دراوردم اما بازم میگم ک یادتون بیاد 

یکی دیگه از سوتی های به یاد موندنیم توی مراسم مهر برونم بود

عموم گفت اگ اقا داماد خونه دارن نصفشو بندازن پشت قباله عروس. پدر شوهرم گفت داماد خونه نداره اما اگ عروس خانم بله بدن من خونه خودمو میزنم به نامش عمه م بلند گفت الله اکبر منم تندی گفتم جانم فدای رهبر...

کاملا بدون فکرگفتم جو خیلی سنگین بود اخه چرا باید همچین کاری میکردم   

یه دور همی زده بودن بیکلاسا من رفتم توش شرکت کردم فکرکنم از همه بیکلاس تر بودم 

و خشک مغز تر البته ...

یه بارم دوستای شوهرم اومده بودن خونه مون مهمونی من شلوار سند بادی پام بود درش نیاوردم روش مانتو عبایی گپوشیدم هی وسط مهمونی شوهرم بهم چشم و ابرو مینداخت منم با لبخند مخصوص خودم نگاش میکردم فقط  اینجوری لبخند میزنم وقتی مخم هنگه

اخرش اومد توی اشپزخونه گفت فری توروخدا برو شلوارتو عوضکن خیلی ضایه س چون دختر حرف گوئش کنی هستم رفتم عوضش کردم حالا عکس شلواری ک دارمو میذارم براتون

برام اتفاق افتاده فک میکردم خودم اینجوریم اصن مغزم یهو ارورمیده😂مخصوصا تو عمل انجام شده قراربگیرم ا ...

وای بگید تنها نیستم فکرکنم خودمون دونفریم فقط   

بیاتید بگید دیگه اخه من خیلی حس بدی به اتفاق دیروزدارم

منم رفته بودم مدرسه پسرم میخواستم در مورد درس اش بپرسم حالا هرچی حرف میزد و توضیح میداد هیچ سوال یا حرفی به ذهنم نمیومد عین اسکولا  نگاش میکردم وهیچی نمیگفتم بعدش اینقدر فحش خودم دادم 

ولی خدایی اسی تو یه چیز دیگه ای اینقد خندیدم اشکم دراومد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وااااای دروووغ میگی😂😂😂😂😂😂😂

بخدا اصلا کل فامیل منو میشناسن خیلی هم ازینام ک همش دارم مزه میریزم و توی مجلسا کاملا حضورم احساس میشه 

یه دفعه نرفته بودم خونه عمه م عروسش بهم پیام داد فری نیستی همه نشستن به هم زل زدن به هیچکی نمیخندیم 

انگار من دلقکم باید باشم به من بخندن