2777
2789

پسرمن هفته 34 و 5 روز به دنیا اومد 1 ماه تو دستگاه بود...ولی چند نفری ام بودن که هفته 33 و 31 بودن بچه اشون 6 روز اینا موند و بردن بستگی به بدن بچه ام داره ..پسرمن که خیلی خلط داشت ...اگه وزن بچه کم باشه و ریه اش تکمیل نشده باشه حتما بستری میشه و 33 هفتهخیلی زوده احتمال 90 درصد بستری میکنن....

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمن هفته 34 و 5 روز به دنیا اومد 1 ماه تو دستگاه بود...ولی چند نفری ام بودن که هفته 33 و 31 بودن ب ...

آخه هیچکدوم از بیمارستانای شهرمون تا جائی که اطلاع دارم اون دستگاهی که بچه رو میذارن توش رو ندارن برا همین استرس گرفتم

#الحمدلله_علی_کل_حال  
آخه هیچکدوم از بیمارستانای شهرمون تا جائی که اطلاع دارم اون دستگاهی که بچه رو میذارن توش رو ندارن بر ...

مگه قرار زود زایمان کنی عزیزم؟؟

ولی اگه خدایی نکرده زود زایمان کنی باید بیمارستانی باشی که ان آی سیو داشته باشه چون اونموقع خودت و بچه ات اسیر میشن....

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
مگه قرار زود زایمان کنی عزیزم؟؟ ولی اگه خدایی نکرده زود زایمان کنی باید بیمارستانی باشی که ان آی سی ...

قرار که نیست ولی زایمان زودرس همیشه قابل پیش بینی نیست 

اتفاقه دیگه

#الحمدلله_علی_کل_حال