الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرد خسیس بعد از مرد هیز و خائن بدترین مرده، بعدم مرد غرغرو و عصبی، بعدم تنبل.
رده بندی بدترین ها 😁
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""
یکی شوهر خسیس یکی شوهر فاسد و زنباز رو هیچوقت یه زننمیتونه تحمل کنه و حتما باهاش بدبخت میشه
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من خودم تو ۱۹سالگی با یه مرد ۴۲ ساله عقدکردم دوتا دخترم داشت من خیلی خوشکل و قد بلند اون کوتاه و بیریخفقط به خاطر اینکه برم دنبالش اونور آب ،خسیسم بود یه جورایی اه حالم ازش بهم میخوره
۴ماه بعدش غیابی طلاق گرفتم
وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
۱۲ سال خیلی خیلی بیشتر من بلده البته طبیعیه ولی عاقله عاقل ...فقط اون تیپ مردونه و رسمی میزنه و تیپ مانتو بلند و مقنعه و... دوست داره من اسپرت و تیپ قرتی و... بقیه چیز ها اکیه
دوست منم شوهرش خیلی خوب بود اما اختلاف سن داشتن و سنو به فاميلش دروغ گفته بود بعدا که فهمیدن ناراحت بود. یا باید به کاری که میکنی افتخار کنی یا انجامش ندی
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""