2777
2789
عنوان

چرا دخترم اینجوریه؟😕

290 بازدید | 15 پست

دختر دومم که 5 سالشه با همه بچه هام فرق داره.

خیلی توداره و زیاد با خانواده گرم نمی گیره.

ینی انقد جدیه و جذبه داره ادم باورش نمیشه 5 سالشه😶

البته بازی و تفریحش سر جاشه اما نمیدونم چرا انقد متفاوته؟؟؟

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ماشین لباسشویی خیره نمیشه؟ یا ساعتها با یک بازی سرگرم باشه؟

نه ولی اگه سراغش نری چند ساعت تو اتاق میشینه نقاشی میکشه

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

توروخدا دنبال عیب نباشید رو بچه بذارید دل مادر رو خون کنید

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺

نشونه بیماری خاصیه؟

خوب اینکه خوبه نقاشی کشیدن که خوبه بد نیست

نه البته زیاد علاقه ای هم نداره منظورم اینه اگه سراغش نری تا شب تو اتاق میشینه و احساس ناراحتی نمیکنه

نه البته زیاد علاقه ای هم نداره منظورم اینه اگه سراغش نری تا شب تو اتاق میشینه و احساس ناراحتی نمیکن ...

ما یکی داریم همینطوری.۷سالشه همه میگن فلانی عروسه ما یه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نه عزیزم نشونه خاصی نیست بد به دلت راه نده هر بچه ای یه مدلیه

نه بابا چه بیماری.الکی .هیچی نیس

حرفای صد من ی غازم باور نکن.چرتن

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
نه البته زیاد علاقه ای هم نداره منظورم اینه اگه سراغش نری تا شب تو اتاق میشینه و احساس ناراحتی نمیکن ...

خواهر لچت مستقله و روحیاتش قویه این خیلی عالیه بزرگ بشه حتما ادم مهمی میشه

لطفا لایکم نکنید ممنونم