2777
2789
عنوان

سلام خانوم ها . کیا بچه ی بیش فعال دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست
وايييييييي نكنيييييييييييي خيليييييي بده اين دارو ميره تو پشت مغز ذخيره ميشه و نخوردنش حال و بدتر مي ...

خوب وقتی دکتر تجویزکنه چاره چیه پس چیکار کنیم

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!
پسرمنم خوبه همین ک یکی روببینه دیگه دیونه میشه آ بس ذوق میکنه یک جا بند نمیشه..سه سالشه همش دوست دار ...

الان زوده برای تشخیص مهمترین علامتش‌ تمرکز نداشتم هست  . البته پسر منم از بچه گی این جوری بود ‌ . 

الان دیگه تو مدرسه هم مشکل داره . به خاطر همین باید ببرم دکتر

تیکر هدفمیییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وايييييييي نكنيييييييييييي خيليييييي بده اين دارو ميره تو پشت مغز ذخيره ميشه و نخوردنش حال و بدتر مي ...

😔😔

یعنی چی . اگه دکتر بده باز هم ندم‌ 

میگن اگه نخوره که ضررش‌ بیشتره 

تیکر هدفمیییی   
خوب وقتی دکتر تجویزکنه چاره چیه پس چیکار کنیم

اگه بشه جور ديگه كنترلش كرد بهتره چون اين قرص درسته تاثير داره ولي بچه دوشخصيتي ميشه تا آخر عمرشم به اين قرص وابسته ميشه برو دكتر بپرس البته من از ايران خبر ندارم ولي دارم از نزديك تاثير اين قرص و ميبينم كه اگه طرف يروز نخوره رواني ميشه تنبل بي ادب ايني كه ميگم كسيه كه از بچگي خورده الان ٢٦ سالشه افتضاحه وقتي نميخوره 

😔😔 یعنی چی . اگه دکتر بده باز هم ندم‌  میگن اگه نخوره که ضررش‌ بیشتره

اگه با روانكاوي درست بشه كلاسهاي مختلف بره واسه اين موضوع تا بتوني كنترلش كني بنظر من راههاي ديگه رو امتحان كن قرص آخرين تيره  

ممنون‌ که گفتی ‌ این رو هم به دکترش میگم 

شبا بهش غذای گرم بده ارده، خرما ،آویشن،بادام...

صبح هم صبحانش گرم باشه مویز ،شیره انگور..

سردی زیاد بیش فعالی میاره

شبا اگه ماست بخوره یا سردی مثل بستنی چیپس سیب زمینی زیاد وشبیه این بدتر میشه

خیر اندیش میگه ریتالین عامل ام اس تو بچه هاست وقتی بزرگ میشن ..چون اثر مستقیم روی مغز ونخاعشون داره

پزشکا اصلا این حرفارو قبول ندارن چون فقط روخوانی اطلاعاتی میکنن که بهشون باجزوه و کتاب از قبل نوشته داده میشه. خودشون اهل تحقیق و مطالعه بروز نیستن مگه تعداد کمی