2777
2789
عنوان

رفتارشوهرتون اينجوري بود چه ميكرديد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 38 پست
شما نفهميدي جريانش چيه؟

ن بابا ولی من دیگه میزنم ب اون‌درش قاطی میکنم ک اگه شب بدون برنج و مرغ اومدی توخونه راهت نمیدم یا فردا خودم‌میخرم تو ب واجباتت برس دیگه میخره میاره 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ولی من دیگه میزنم ب اون‌درش قاطی میکنم ک اگه شب بدون برنج و مرغ اومدی توخونه راهت نمیدم یا فر ...

بذار منم بزنم به اون در 

البته من فقط برنج خاصي رو ميخورم كه از همه گرونتره 😂فكر كنم زورش مياد

عزیز بارداری اروم باش برات خوب نیست

رفته رو اعصابم دیگه عنتر عوضی. میگم کمش کن اصلا نمیفهمه. صبح تا شب سر کاره شب میاد با گوشیه بیشعور نکبت

پُشتـــه دیـــوارِ دلم یـه صدایِ پا 👣میـــاد🐣
رفته رو اعصابم دیگه عنتر عوضی. میگم کمش کن اصلا نمیفهمه. صبح تا شب سر کاره شب میاد با گوشیه بیشعور ن ...

ای خواهر این گوشیا شدن بلای جون همه.... تو حرص نخور برات خوب نیست،بزن ب بیخیالی عزیزم....

خداجونم میدونم ک هم میبینی، هم میتونی، توکل کردم ب خودت...
گوه دهن هرچی شوعره بابا. ریده به اعصابم الان. حیف که الان مامانم اینا خونمونن سرویسش‌ میکردم دیگه گو ...

😯

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
شاید نمیخواد که تو کار کنی خسته شی؟ خودت ازش سوال نکردی چرا اینکارو میکنه؟

نه بابا اينجوري نيس بهش ميگم ميگه پول ندارم فقط جوابش همينه عاشق دسپخت منم هست جوري نيس بدش بياد

بذار منم بزنم به اون در  البته من فقط برنج خاصي رو ميخورم كه از همه گرونتره 😂فكر كنم زورش ميا ...

هرچیم باشه وظیفشه بخره بیاره 😐 یعنی گاهی شدید رومخم میره منم اینقد غر میزنم تا ب گ ه خوردن بیوفته 😂😂😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مگه شما امار پولاط کارتشو ندارین که راحت بدروغ میگه پول ندارم؟ فک کنم همه دیگه اس ام اس بانک داشته ب ...

😂😂شوهرمن تازه اس ام‌اس بانک کارت منو رو گوشی خودش فعال کرده پررو