2777
2789
چون زنها همه انرژی و فکرشون رو میذارن روی اون رابطه. حالا چه رابطه دوستانه چه زندگی مشترک. ولی مردها ...

واقعا درسته،مردها اول به خودشون اهمیت میدن.زنها هستند که از همه چی میگذرن برای مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب واسه اونا هم سخته ولي ابراز نميكنن اصولا خانم ها برون گرا هستن  اقايون اوايل سرگرم ميشن ولي ...

دقیقا

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

مردها در حقیقت و در باطنشون عاشق چالش تشنه موندن به خانمهان هر کی بتونه این چالش رو برنده بشه تونسته قلب یه مرد رو تسخیر کنه.....نباید خیلی رو داد...ابراز کرد..‌...زن مظهر ناز و مرد مظهر نیازه...این قانون طبیعت همیشه باید رعایت بشه....ضمن اینکه وابستگی آفت رابطه است.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
مردها مختلف هستن . بسته به تربیت خانوادگی و ژنتیک و محیط زندگیشون دارای روحیات مختلفی هستن .

از معدود نظرات درست 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس