2777
2789
عنوان

بچم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 50 پست
 گفت زیر دوازده هفته بیشتر به خاطر مشکلات خوده جنینه،ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه به خاطر هم ...

ای وای میدونم خیلی سخته

منم یه سقط داشتم قبلا

ویار و تهوع و همه چیت ادامه داشت تو این مدت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش  اکثر سقط ها تو این زمان به خاطر نقص های ژنتیکیه که تو سونوگرافی مشخص نمیشه فقط با ...

اگه.ازمایش.ژنتیکم.سالم.باشه.چی.اخه.منم.دوتا.۸.۹.هفته.ازدستدادم.البته.یکیش.ایویافی.بود

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم.حالم گرفته شد اصلا.😔 ایشالله یه نینی خشگل و سالم دوباره خدا بهت میده.

خیلی ممنون،ولی میترسم هم از سقط هم از اینکه دوباره باردار بشم و مشکل داشته باشه

اگه.ازمایش.ژنتیکم.سالم.باشه.چی.اخه.منم.دوتا.۸.۹.هفته.ازدستدادم.البته.یکیش.ایویافی.بود

یک درصد خیلی کمی هم ممکنه مشکل از مادر باشه ولی اکثرا اختلالات کروموزومی هست 

عزیزم خیلی ناراحت شدم

واقعا حق داری الان 

ولی بعد سقط فقط به خودت روحیه بده و اینجوری ناامید نباش

اگه بخوای به این چیزا فکر کنی که نمیشه زندگی کرد

انرژی داشته باش عزیزم

تو بارداریت چه علائمی داشتی؟

مثلا حالت تهوع یا بزرگ شدن سینه؟

بعد از ۸هفته که جنین رشد نکرده هم علائمت ادامه داشت؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
دوستان من همین الان یه لک خیلی خیلی کمرنگ دیدم بدون درد خطرناکه؟خیلی میترسم اواخرهفته۸هستم 

اگه درد نداری و ادامه نداشت عیبی نداره

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
 گفت زیر دوازده هفته بیشتر به خاطر مشکلات خوده جنینه،ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه به خاطر هم ...

علائم بارداریتوداشتی؟منم 8هفته و2روزسونودادم صداقلبشوشنیدم فردا 12هفتم میشه میرم واسه انتی