2777
2789
عنوان

بچم مرد

1726 بازدید | 50 پست

امروز رفتم سونوگرافی ان تی،بهم گفت بچت مرده،دفعه قبل که رفتم هشت هفته و دو روزش بود همه چیشم خوب بود ضربان قلبشم شنیدم ولی الان که تو دوازده هفتم رفتم سونو گفت چهار روز بعد از سونوی قبلیت بچه مرده ینی هشت هفته و شش روز،فردا باید برم بچرو سقط کنم،کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه با قرصه یا کورتاژ؟سخته؟

من 2تا جنین همین جوری سقط کردم😰😵😭😭

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا تا بیام تو تاپیکت جیگرم دراومد عزیز دلم قربون دلت خیلی ها همچین تجربه ی تلخی رو دارن و مجبور به سقط میشن 🙁انشالله زودی خدا دوباره میذارتش تو دلت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نترس عزیزم بچت کوچیکه کلا سقط دردناکه چون مادری و بهترین قسمت وجودتو از دست دادی انشالله خدا کمکت کنه.اول قرص میدن اگه کامل دفع شد انشالله دیگه نیاز به کورتاژ نیس

نه کورتاژ نمیکنن.شیاف میزارن فک کنم.

هنوز کوچیک بوده اذیت نمیشی عزیزم.نگران نباش.

من بچم ۵ ماهش بود مجبور شدم سقط کنم اون خیلی بد بود بچه بزرگم بود دیگه. از زایمان طبیعی بدتر بود.واسه من با شیاف سقط شد

ناراحت نباش 

اکثر سقط ها تو این زمان به خاطر نقص های ژنتیکیه که تو سونوگرافی مشخص نمیشه فقط با بررسی ژنتیکی معلوم میشه

البته ۹۹ درصد سقط های ناشی از نقص های ژنتیکی خیلی زودتر اتفاق میفته که حتی مادر متوجه حاملگی هم نمیشه و نهایتا به صورت یک لکه و عقب افتادن پریود مشخص میشه حالا مال شما یکم دیرتر اتفاق افتاده وگرنه چیز خاص و ناراحت کننده ای نیست برای همه اتفاق میفته

علتشو نگفت؟

گفت زیر دوازده هفته بیشتر به خاطر مشکلات خوده جنینه،ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه به خاطر همین مرده،اخه خودم هیچ مشکلی نداشتم الان نه خونریزی دارم نه علائم دیگه ای