2777
2789
ایشالا دیگه این اتفاق براتون نیفته😌😌😌الان باردارین؟

سلام

ببخشید شوهر منم واریکوسل شدید داره، ترجیحا میخوام مشهد عمل بشه، دیدم سال 97 پیام گذاشتین میشه بگید عمل کردن؟ چی شد؟ پیش کدوم دکتر رفتین بلاخره؟ 

عزیزم دوباره برن یک سر به اورولوژی چون ممکنه برگشته باشه من 3تا سقط کردم بعد 7سال متوجه شدیم مشکل وا ...

سلام عزیزم من شوهرم سریع پیش دکتر دایی عمل کرد و من یک ماه بعد حامله شدم خدا دکتر دایی خیر بده واقعا راضی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید شوهر منم واریکوسل شدید داره، ترجیحا میخوام مشهد عمل بشه، دیدم سال 97 پیام گذاشتین میشه ...

سلام عزیزم شوهرم منم عمل کرد پیش دکتر دایی ما خیلی راضی بودم قرص هم به شوهرم داد یک ماه بعد من حامله شدم حتما عمل کنن خیلی عمل راحتی یک ربع بیشتر طول نمیکشه و بعدازظهرم مرخص میکنن

عزیزم دوباره برن یک سر به اورولوژی چون ممکنه برگشته باشه من 3تا سقط کردم بعد 7سال متوجه شدیم مشکل وا ...

سلام عزیزم منم مشکل سقط دارم واریکوسل گرید۳ داره میخواستم بدونم کدوم دکتر نتیجه گرفتین