2777
2789
چند سال پیش شوهرم منم عمل واریکوسل گرید ۳سمت چپ انجام داد  چیزی خاصی نیس فقط نیاز ب مراقبت دار ...

پیش کدوم دکتر من میخوام بدونم که با عمل ازمایشش بهتر میشه ؟شما نتیجه گرفتین؟چه جور بود ازمایشش قبل عمل؟؟

گریدش چند بود ؟؟تعداد اسپرم چقد بود ؟؟که با دارو جواب گرفتین؟ دکتر شاهرودی هم عمل پاریکوسل میکنن تعر ...

تعدادش ۷۰ میلیون اینا در هر میلی فقط تحرکش کم بود ک گفت ب واریکوسلش ربط نداره و با دارو خیلی خوب شد 

اره  فک کنم  عمل  هم میکنه تو همون کلینیک ارمغان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کدوم دکتر من میخوام بدونم که با عمل ازمایشش بهتر میشه ؟شما نتیجه گرفتین؟چه جور بود ازمایشش قبل ع ...

شوهرم وقتی مجرد بود عمل کرد ۶سال میگذره ازش گلم

ما خوزستانیم اسم دکترشو نمیدونم والا 

ما اقدایم کردیم ماه دوم حامله شدم ولی خب سقط شد دلیلشو نمیدونم هنوز نرفتم دکتر 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
تازگی عمل کرده مشکل شوهرتون جی بوده؟الان آزمایشش خوب شده؟باردار شدید؟

نه چهار سال پیش شش ماه دارو خورد حرکت نداشت اسپرم واریکوسل هم داشت آره بچه دار شدم خداروشکر نگران نباش اصلا چیزی نیست مثل کیست تخمدان توی خانمهاست

سلام عزیزم من همونم که تو اون یکی تاپیک حرفیدیم😊

دکتر همس منم افتخار شاهرودی ان.

همس من پیش سه تا دکتر رفته.. احمدی.  یارمحمدی. افتخارشاهرودی... الانم داره میره پیش یه دکتر دیگه

تمام تلاششو میکنه که عمل نشه 😁

😏😑

دکترم دیشب رفتیم پیش دکتر وحید دایی

عزیزم شما پیش دکتر دایی عمل واریکوسل انجام دادین؟ مشکلتون حل شد؟ ممنون میشم جواب بدین

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
شوهرم وقتی مجرد بود عمل کرد ۶سال میگذره ازش گلم ما خوزستانیم اسم دکترشو نمیدونم والا  ما اقدا ...

عزیزم دوباره برن یک سر به اورولوژی چون ممکنه برگشته باشه من 3تا سقط کردم بعد 7سال متوجه شدیم مشکل واریکوسل دارن همسرم دکتر گفت واریکوسل هم باعث سقط میشه