2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایشگاه پردیس

با ازمایش واریکوسل تشخیص دادا شده یا معاینه یا سونو؟ 

حتما سونو انجام بده تعدادش ک کمه اگه واقعا گرید ۳ باشه اره عمل نیازه 

دکتر ایرج افتخار شاهرودی دکتر خوبیه دکتر شوهر منه

با ازمایش واریکوسل تشخیص دادا شده یا معاینه یا سونو؟  حتما سونو انجام بده تعدادش ک کمه اگه واق ...

سونو رفت تو مرکز ارمغان اونجا نوشته طرف چپش گرید ۴ ولی دیشب دکتر معاینه کرد گفت گرید ۳

همسر من عمل کرد خوب شد چیز خاصی نیست نگران نباش دکتر فرید آقاسی زاده عمل کرد دکتر خوبیه

تازگی عمل کرده مشکل شوهرتون جی بوده؟الان آزمایشش خوب شده؟باردار شدید؟

شما شوهرتون پیش دکتر افتخار شاهرودی عمل کرده؟

نه مال همسر من نیازی ب عمل نداش با دارو خیلی خوب جواب گرفت سونو هم مرکز ارمغان انجام داد 

نگران نباش ۲ ۳ ماه  بعد عمل خیلی خوب میشه نمونش

سونو رفت تو مرکز ارمغان اونجا نوشته طرف چپش گرید ۴ ولی دیشب دکتر معاینه کرد گفت گرید ۳

چند سال پیش شوهرم منم عمل واریکوسل گرید ۳سمت چپ انجام داد 

چیزی خاصی نیس فقط نیاز ب مراقبت داره گلم 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
نه مال همسر من نیازی ب عمل نداش با دارو خیلی خوب جواب گرفت سونو هم مرکز ارمغان انجام داد  نگرا ...

گریدش چند بود ؟؟تعداد اسپرم چقد بود ؟؟که با دارو جواب گرفتین؟ دکتر شاهرودی هم عمل پاریکوسل میکنن تعریفی در این مورد شنیدین از بقیه مریضاش ؟