2777
2789

مقاله هم ترجمه میکنید؟

عزیز دلم 😚شمایی که چشمتون خورد به امضای من😊لطفا همین الان یه صلوات از ته دلت برای خوشبختی من و تمام جوونا بفرست😘شاید خدا تو رو از من خیلی بیشتر دوست داره و صدات به گوشش آشناتره❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم

من چن ماه قبل ی همچین تاپیکی زدم

یه کاربر ببشعور اومد گف خانما ندین بهشا پول الکی میگیره برین گوگل ترنسلیت ترجمه کنین

اصن نمیفهمید هرچی بهش میگفتن بقیه ک گوگل لغت ب لغته و اصطلاحات نداره اصن چیزی بودد اخرشم تاپیکمو ترکوند چقد ک فحش داد بهم

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
وای عزیزم من چن ماه قبل ی همچین تاپیکی زدم یه کاربر ببشعور اومد گف خانما ندین بهشا پول الکی میگیره ...

وای خدا نکنه کسی اینجوری باهام برخورد کنه

ب قول شما اگه دوستان فقط یه خورده از ترجمه سردربیارن متوجه میشن ک گوگل فقط معنی لغتا رو میده

وای عزیزم من چن ماه قبل ی همچین تاپیکی زدم یه کاربر ببشعور اومد گف خانما ندین بهشا پول الکی میگیره ...

😑😑😑😑

معلومه تو عمرش یه بار هم سراغ ترجمه با گوگل ترنسلیت نرفته

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
وای خدا نکنه کسی اینجوری باهام برخورد کنه ب قول شما اگه دوستان فقط یه خورده از ترجمه سردربیارن متوج ...

عزیزم برا من یه چیزی سواله

شماها چطور متون تخصصی رشته های دیگه رو ترجمه می کنید؟آخه با مبنا و بیس و تئوری های اون علم آشنایی ندارید و به نظرم فقط با یه دیکشنری تخصصی ترجمه کردن غیرممکنه

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
عزیزم برا من یه چیزی سواله شماها چطور متون تخصصی رشته های دیگه رو ترجمه می کنید؟آخه با مبنا و بیس و ...

عزیزم

نظر شما بسیاار محترمه و من ب نظرتون احترام میزارم

خواهرم  اونایی ک رشتشون مترجمی هست قانون و قاعده اصلیه کار رو میدونن

منی ک شش سال درس خوندم و زحمت کشیدم اگه نتونم ترجمه رو ک تخصصم هست انجام بدم پس زحماتم الکی بوده

عزیزم

شما یه تعمیرکار رو درنظر بگیر ایا ایشون فقط میتونن مثلا کولر رو تعمیر کنن؟ و مثلا پمپ آب شما رو تعمیر نمیکنه؟ لباسشویی شما مشکل داشته باشه سر درنمیاره؟