2777
2789
عنوان

فضولی کردن

81 بازدید | 2 پست

بچه شوهرم ی با دوتا فامیلاش صمیمیه یکی پسرعمه اش میشه ی دونه هم پسرعموش..پسر عمه اش از وقتی عروسی کرده زنش باعث شده از همه دور بشه پشت همه حرف میزنن اینو بازنش ..من تهران زندگی میکنم اونا شمال...فکر میکردم من چوت دورم پشتم حرف نمیزنه...الان فهمیدم رفته چرت پرت گفته..شئهرم گفت هیچی نگیم بیخیال باشیم باز دختر عمه اش که خواهر همین اقا میشه چرتو پرت گفت باز هیچی نگفتم...شوهرم خیلی صبوره میگ بیخیال بزار هرچی میخوان بگن...من واقعا نمیتونم باید بگم دوس ندارم مثل بعضیا بریزم تو خودم خپدمو مریض کنم..ادم رکی هشتم هز چی بشه میگم دوس ندارم پشت کسی حرف بزنم جلوش میگم قبلا که باهم خوب بودیم گفتم گفتم من مشکلی دارم جلوی خودم بگید پشتم حرف نزنید چون مشکل بزرگتر میشه ولی جلوم بگیم من خودمو درست میکنم از چیزی لاشه مثل خودم...تا چند روز پیش ما ی تصادف میکنیم تو جاده هراز..چون باید میرفتیم امل ماشین اون مرده رو درست کنن شوهرم زنگ زد به پسرعمه اش ک تو تو امل جای اشنا داری ک گفت ن..الان زن پسرعموی شوهرم بهم پیام میده میگ ار ه این به شوهرم زنگ زده شما تصادف کردین...واقعا چقد میتونه ادم فضول باشه بنظرتون من بازم هیچی نگم؟؟؟

خداجووونم مرررسی

همون طور ک شما ، روحیه شونو شناختید ؛

قطعا بقیه هم میشناسن شون دیگه 

پس برای حرف هاشون  تره هم خورد نمی کنن 

پس خودتونو ناراحت نکنید ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.