2777
2789
عنوان

نی نی میخوااااااام

194 بازدید | 22 پست

من18سالمه 3سال ونیمه ازدواج کردم.خیلی بچه دوست دارم.میدونم برام زوده ولی خیلی دلم بچه میخواد.همسرم میگه حالازوده.اصلاراضی نمیشه.به نظرتون چیکارکنم؟

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم‌زوده تو این سن  اهل کدوم شهرستانی  انشالله هر چی به صلاحته بشه برات

یعنی فقط شهرستانی ها زود ازدواج میکنن  

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نه دیگه وقتشه اقدام کن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

وا بگو من سه سال پیش بهم گفتن ازیه مرد گنده نگه داری کن زود نبود 😩حالا که سه سال صابقه کار دارم 🤪واسه جزقل بچه بی آزار زوده😂

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

احساست كاملا منطقي هستش ولي از نظر پزشكي بهتره تا دوسال صبر كني. بهتره تواين دوسال هم اگه برات ممكنه ادامه تحصيل بدي و يا حرفه اي براي كسب درامد براي روز مبادا ياد بگير. حسي كه داري كاملا طبيعيه ولي براي سلامت ني ني هم شده بزا ٢٠سالت شه بعد اقدام كن.سعي كن بيكار هم نباشي و تواين مدت كار مفيدي كن تا بعدها به خودت افتخار كني كه با برنامه زندگيتو پيش بردي.موفق باشي خواهر گلم.

احساست كاملا منطقي هستش ولي از نظر پزشكي بهتره بهتره تا دوسال صبر كني. بهتره تواين دوسال هم اگه ...

حرف شمادرسته. درضمن ادامه تحصیل هم میدم امسال سال اخردبیرستانم کنکوردارم.ولی بدجورعاشق بچه ام

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤