2777
2789

سلام 

من ۷ سال پیش بچه اولم رو پیش ایشون میرفتم. خوب بودن. فقط دو یا سه نفر با هم ویزیت میکردن. اما از سزارینشون راضی بودم. زیادم نمیتونی ازشون سوال و جواب کنی. ولی مهارت و تجربشون عالیه.

هركجاهستم باشم،آسمان مال من است.پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است.💚💚💚💚

بدترین دکتری که دیدم،با تشخیص غلطش،قبل از اینکه جواب آزمایش منو ببینه برام دارو تجویز کرد که آسیب زیادی به بدنم زد و وقتی رفتم بهش گفتم با بدرفتاری تمام گفت به من ربطی نداره، ضمناً با یه آزمایشگاه هم تبانی کرده بود که پول آزمایش را چند برابر از مریض میگیره،خودش هم داخل مطب همینطور پول میگیره و اصلا برای بیمار وقت نمی‌ذاره و سه نفر را با هم ویزیت می‌کنه،یه کلاهبردار واقعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم‌خوبیاشو میگم هم بدیاش خودتون تصمیم بگیرید.

مطب شلوغ و معطلی زیاد.چندتا باهم ویزیت میکنه.یکم پولکیه گاهی وقتاهم‌بداخلاقه

خوبیاش برا مراقبت بارداری خوبه.سونو داره داخل مطب.وقت میزاره برات و گوش میده.دارو خوب میده.سزارین اختیاری با نامه روان پزشک انجام میده

خودش معاینه میکنه ولی یسری دکترا میدن ب عنترن

در کل دوسش دارم مهربونه و دلسوز نسبت ب دکترای دیگه

پیشش سزارین انجام دادم و‌راضی بودم