2777
2789
عنوان

راکوتان با این همه عوارض می تونه خوب کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23521 بازدید | 54 پست
من جوشهام چندتادونه هست اما مدام میزنه،،گاهی دردناک وچرکی گاهی زیرپوستی،،کلی ماسک خونگی وتونروصابون ...

منم همین طور

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهی پیدا کردی لطفا به منم بگو,،جالبه۳۲سالمه سن جوشم هم گذشته این لعنتیا چی میخوان اخه😭😭😭😵

وای خیلی بده. پوستم داغون شده 

خواهر شوهرم همسن توئه اونم جوش میزنه 

حالا  پوستش خوب شده میگه یه کم جوش شیرین با گلاب قاطی میکنه و یکی دو دقیقه میذاره رو پوستش بعد میشوره هفته ای یکی دوبار. ولی من تازه شروع کروم تقریبا یه روز درمیون میذارم تا ببینم نتیجه میده واسه منم

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
عزیزم پس راکوتان همراه باقرص ازیترومایسین بخورم؟؟؟؟؟راکوتان خارجی وایرانی داره؟؟؟؟کدوم بهتره،،ممنون ...

بله فقط و فقط مارک راکوتان  تحت لیسانس شرکت روشه سوئیس رو بخورید  بقیع هیچکدوم تاثیر نداره

یعنی شما هم آکنه داشتی ؟ ببین من صورتم پر از زیر پوستی و جوش های قرمز البته تک و توک ولی خیلی زیر پو ...

آره عزیزدلم.ضرر ک نداره ، میری داروخونه دو هزار تومن پول میدی ی پماد ان ان میخری چند روز میزنی .😇 بهتر از پول هزار تا دکتر و داروهای پر از عوارضه 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
اون پمادی که حالت زرد رنگه؟

آره ولی خیلی زرد نیست ، بیشتر کرم رنگه.بستگی ب شرکت تولیدش هم داره فک کنم 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
نه عزیزم عروسی نداریم ولی دوست دارم پوستم صاف باشه عین بقیه مردم ! 

عزیزم پوست شما درست شدش؟؟؟ من مثل شما جوش ندارم زیر پوستی سفید هست قرمز نیست نورم اسکین میخورم یه چندتا بیرون ریزی داشتم اما دهنم همش درگیره ایا جوش زیر پوستی رو هم میبره یا نه ؟؟شما جوشای زیر پوستیتون رفته عزیزم ؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

ن گلم من ماه اول  ی روز درمیون خوردم بعد کردم هفته ای یکبار الانم ماهی دو سه تا دونه میخورم&nbs ...

سلام الان پوستتون صاف شده؟برای جوشای سرسیاه و سرسفیدم تلثیر داره؟برگشت نداشت؟

سلام الان پوستتون صاف شده؟برای جوشای سرسیاه و سرسفیدم تلثیر داره؟برگشت نداشت؟

اره با اینکه چند سال گذشته ولی دیگه جوشام مقل قبلا زیاد نیست کمه خیلی 

سرسیاه رو نمیدونم ولی هیچ جوش گوشتی و چرکی و سرسفیدی نمیزاره باقی بمونه فقط مرتب تست کبدی بده