2777
2789
عنوان

آیا زمان شیردهی من طولانیه؟

144 بازدید | 24 پست

سلام دوست جونا

پسرم دوماه و ده روزشه گاهی اوقات بدجوری بالا میاره شیر رو. من توی روز دو ساعت ی بار بیست دقیقه بهش شیر میدم. زیاده؟

شبا حتی گاهی پنج ساعت میخوابه و شیر نمیخواد حتی شش ساعتم شده بخوابه. واسه همین گاهی خودم برش میدارم تو خواب بهش شیر میدم. وقتی خوابه بالا نمیاره.

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
ریفلاکس داره. ببرش دکتر. زمان و فاصله شیر دهیت خوبه ولی اگه ریفلاکس داشته باشه باید روشت رو عوض کنی

دکتر بردم گفت نداره میگه پرخوری میکنه. خب بچه وقتی گرسنه اس چیکارش کنم؟ تازه همین بیست دقیقه هم خودم از دهنش درمیارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو روز پیش نوزادمو بخاطر این مشکل بردم دکتر . دکتر بپرسید ترنجبین بهش دادی گفتم آره  گفت معدشو خراب کردی 😦 آخه مادر شوهرم ترنجبین داد گفت بهش بده 😬😬 دکتر یه شربت رانیتدین داد.فعلا بهتر شده

و خدایی که بشدت کافیست
منم دو روز پیش نوزادمو بخاطر این مشکل بردم دکتر . دکتر بپرسید ترنجبین بهش دادی گفتم آره  گفت مع ...

بیخودی بهش رانیتیدین نده چون هیچ فایده ای نداره من دادم. ترنجبین و هیچ کوفت دیگه ای هم بهش نداده بودم. اما اوایل تو نوزادیش حالیم نبود هر بار گریه میکرد بهش شیر میدادم در صورتی که همیشه گریه نشون دهنده گرسنگی نیست. واسه همین معده اش رو داغون کردم. خاکک بر سر من.

امروز اینقد گریه کردم وقتی بالا آورد

دکتر بردم گفت نداره میگه پرخوری میکنه. خب بچه وقتی گرسنه اس چیکارش کنم؟ تازه همین بیست دقیقه هم خودم ...

ببین دکتر برای پسر منم تشخیص پرخوری و ریفلاکس داد و گفت هر یک ساعت فقط ۵ دقیقه شیر بده بهش. تازه بادارو تونستم ریفلاکسشو کنترل کنم.

ببین دکتر برای پسر منم تشخیص پرخوری و ریفلاکس داد و گفت هر یک ساعت فقط ۵ دقیقه شیر بده بهش. تازه باد ...

آخه پنج دقیقه که فقط قسمت رقیق و پروتیین دار هست چربی شیر دقیقا بعد از پنج دقیقه است.

و اینکه بچه شما هم همش با هوا و ولع شیر میخورد اینقد هوا میخوره که گاهی پنج تا آروغ ازش میگیرم. اگه آروغشو بین دو تا سینه نگیرم ی عالمه بالا میاره.

به خدا اینقد گریه کردم امروز

آخه پنج دقیقه که فقط قسمت رقیق و پروتیین دار هست چربی شیر دقیقا بعد از پنج دقیقه است. و اینکه بچه ش ...

آره بچه من خیییلی با ولع میخوره.ولی هیچوقت هر دو سینه رو باهم نمیدم بهش. ببین تو همون سینه که ۵ دقیقه دادی دوباره یکساعت بعد هم همونو بده. من دوبار از یه سینه میدادم. دوبار از اون یکی سینه. پسر من مکیدنش خیلی زیاد بود همون پنج دقیقه سینه خالی میشد

آره بچه من خیییلی با ولع میخوره.ولی هیچوقت هر دو سینه رو باهم نمیدم بهش. ببین تو همون سینه که ۵ دقیق ...

وزن گیریش خوب بود؟ پسر من ماه اول خیلی خوب بود الان حس میکنم زیاد خوب نمیره بالا ولی همه میگن چه بزرگ شده

آره پسر من وزن گیریش همیشه خوب بود. بچت چند وقتشه؟ وزنش چقدره؟

وزن تولدش سه کیلو بود ماه اول ۴۱۵۰ اما الان دوماه و ده روزشه پنج کیلو هست😢

وزن تولدش سه کیلو بود ماه اول ۴۱۵۰ اما الان دوماه و ده روزشه پنج کیلو هست😢

آره انگار وزنش کمه. میدونی چیه؟ ریفلاکس اگر درمان نشه باعث کمبود وزن و کمبود ویتامین و کلسیم بدن بچه میشه. حتما دنبال درمانش باش

آره انگار وزنش کمه. میدونی چیه؟ ریفلاکس اگر درمان نشه باعث کمبود وزن و کمبود ویتامین و کلسیم بدن بچه ...

گلم دکتر گفت رفلاکس نداره آخه