2777
2789
عنوان

متخصص اطفال در قم

5122 بازدید | 3 پست

سلام دوستان قمی یه متخصص اطفال خوب میخواستم

پسرمو میبردم دکتر متینی فوق العاده بودم ولی ایشون دیگه نیستن 

بین دکتر مهجوریان و ایرانی خواه وپشتیبان کدوم بهترن

تجربه ای دیگه هم دارین بگین

فک میکنم کوچولوم حساسیت هم داشته باشه

من پیش پشتیبان و ایرانی خواه بردم به درد نمیخورن متاسفانه چندماه پیش‌ قاسم زاده بردم که تخصص آسم و آلرژی هم داره ولی متاسفانه هربار که سرمامیخورد چرک خشک کن میداد و خس خس رو به ریه ربط میداد اما یبار شانسی بردم پیش پهلوانی و فهمیدم تمام مدت به اشتباه آنتی بیوتیک برای بچم تجویز میشده تو تاپیکام هست که یبار رفتم قاسم زاده گفت ببر بستری ریه اش داغونه پهلوانی چندساعت بعد گفت حتی عفونت نداره چرک خشک کن بدم فقط بخور بزن چون آلرژی داره خس خس افتاده فوق العاده حالیشه این دکتر فقط پهلوانی فقطططط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مامانا لطفا راهنماییم کنید من بچم دوسال وچهارماهشه. الان سه هفته س ک اسهال داره اوایل بالا می‌آورد بیمارستان بردم سرم داد خوب شد ولی اسهال‌ همچنان ادامه داره بچم دل درد داره ازشکمش میگیره گریه میکنه واقعا نمیدونم چیکارکنم لب به غذا نمیزنه کاهش وزن شدید داره چشاش گود شده کدوم دکتر تشخیصش بهتره برای این مورد. ممنون میشم بهم کمک کنید