2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تودوران عقد لاپاراسکوپی کردم صبح عمل کیست ترکید  یسره درمیارم همش ازعفونته موقع اقدانن کیست واژن داشتم ک گفت ربطی ب بارداری نداره توحاملکی رفه میشه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
واقعا ینی از عفونت میشه ؟؟؟من عفونت دارم هر دارویی خوردم درمان نمیشه 

اره من الانشم دارم جرات معاینه ندارمدو نمیرمم ولی واقعاعنبرانسا میگن معجزه میکنه باید بگیرم بگیر دود کن ب خودت دامن بپوش عفونتارو میبره منم باید بکیرم

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

منم این عفونت لعنتی رو همیشه دارم 

من شنیدم هر ماه که تخمک ازاد میکنی تخمک کوچیک و بالغ نیست بخاطر همین میمونه سطح تخمدان و اب جمع میکنه میشه کیست و ب همچین تخمدانی میگن پلی کیستیک

خدایا به امید تو ...
حرف دلمو زدی ... رسما افسرده شدم  میترسم بچه دار نشم یا حالا حالاها طول بکشه

عزیزم 😗انشالله خدا دامن هر کسی که بچه میخواد و همینطور شما رو سبز کنه 

من دندونام افتضاح هر چی درست میکنم باز خراب دکتر میگه انقدر ترشی میخوری 

الان چند ماهه بی خیال دندونام شدم میخوام بچه بیارم نمیشه 

اره من الانشم دارم جرات معاینه ندارمدو نمیرمم ولی واقعاعنبرانسا میگن معجزه میکنه باید بگیرم بگیر دود ...

من عنبرنسا دادم عمو م از دهات آورده ولی میگن مال بهار باید باشه منم دیگه استفاده نکردم 

عزیزم 😗انشالله خدا دامن هر کسی که بچه میخواد و همینطور شما رو سبز کنه  من دندونام افتضاح هر چ ...

ترشی دندون رو خراب میکنه ؟؟ 

وای منم خیلی میخورم

البته میگن نباید سردیجات لبنیات مخصوصا دوغ ترشی مرغ گوشت گوساله ار این چیزا مصرف کرد ضرر داره 

خدایا به امید تو ...