خانمای گل سلام. امروز جشن خواهر دوستم دعوت بودم. من کلا اهل رقص نیستم. سر و سنگین میشینم و نظاره میکنم..... امروز از اول مجلس دوستم گیر داده بود که باید برقصی و اگر نرقصی ازت دلگیر میشم. راستیتش روی این رو ندارم تو جمع برقصم. هی بهونه میووردم و نمیرفتم. دوستان ابجی دوستم حدود 10 نفری بودن که اون ور سالن نشسته بودن. در حد سلام فقط میشناسمشون. کلا صمیمی نیستیم. دیگه اخرای مجلس دوستم و ابجیاش بزور من رو بردن وسط. البته قصدم تمجید از خودم نیست. بعضی از ابجیای گل نیان بگن الان از خودت خواستی مثلا تعریف کنی و .... . دارم مینویسم که شرح حالی داده باشم.... من قدم بلنده و هیکلی متناسب با قدم. یه ماکسی بلند اکلیلی پوشیده بودم که از قسمت کمر , کمربند میخورد و ظرافت پهلوها رو به خوبی نشون میداد.... موهای بلند بلوند و یه ارایش ملیح.... به محض اینکه رفتم وسط چنان صدای کل و جیغ و سوتی گوشم رو کر کرد که موندم چی شد..... نگاه کردم دیدم جمعیت به خصوص همون دوستان ایجی دوستم چنان دارن کل میکشن و دست میزنن و نگام میکنند که شاخ در اوردم.... با اینکه اهل رقص نیستم ولی رقص قشنگی دارم..... از اونجایی که ادم حساسی هستم از غروب فکرم درگیر این هست چرا برای ورود بنده به وسط چنین عکس العملی نشون دادن؟
خب الان مشکل شما با این قضیه چیه؟ناراحتی که برات دست زدن؟من نفهمیدم مشکد کجاست
مشکلی نیست که. تعجب کردم. چنان کل میکشیدن و دست میزدن و انواع اصوات بلبلی و موج مکزیکی میرفتن تعجب کردن. اخه دلیلش فقط رقص من بود؟یا چیز دیگه. مسئله این است