2777
2789

واقعا بریدم 

یه بار یه خط سفید میوفته پریود میشم 

یه بار هاله میندازه پریود میشم 

همه جوره منفیه 

اصلا انگار نمیخوام باردار شم 

بعد یکی اینجا تو صیغه با قرص جلوگیری باردار شده آخه یعنی چی 

انقدرم نذر و زیارت عاشورا و چی و چی میخونم ولی هیچی به هیچی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اوقم گرفته دیگه به خدا 

اصلا واقعا گاهی اوقات با خودم فک میکنم خدا میخواد یه موقعی بهم بچه بده که دیگه حال و حوصله شو ندارم 

واقعا اون موقع فایده نداره 

در حق اون بچه هم ظلم میشه 

من الان حسشو دارم 

عزیزم چیزای خوب دیر به عمل میان.. خدا میخواد یکی بهترینشو بهت بده... تو بازم دعا کن ولی به نظرم اصلا بی بی چک نذار..خودتو انقد اذیت نکن. یک هفته دو هفته از موعدت گذشت اون وقت بزار

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
منم 4ساله میخوام نشده..اینجور نگو😊..واسه خدا کار نداره..فقط دلیلش چیه خودش میدونه

واقعا من آخه نمیدونم من ۲۸ سالمه 

اگه الان همین الان حامه شم وسطای ۲۹ مادر میشم 

شوهرم ۳۵ سالشه 

بابا من نمیدونم 

آخه پدر ۴۰ ساله و مادر ۳۰ ساله برا بچه ی اول تو این دوره زمونه و اعصابای خراب به نظرت پدر مادر خوبی میشن ؟؟؟؟؟

چندسالته؟حس مادر بودن ان شالله همیشه هست...چند وقته اقدامی؟؟

گفتم ۲۸ شوهرم ۳۵ .... اووووف دیگه از دستم در رفته چند وقته اقدامم ...فقط میدونم اینقدی هست که خستم و اوقم گرفته