2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی امکان داره مثبت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 106 پست
خودت چرا ای یو ای نمیکنی عزیزم ؟

اخه من این چیزارو نمیدونستم 

چند روز پیش تو این سایت یکی زده بود ای یو ای ازش پرسیدم ک چجوریه بهم توضیح داد

تاحالا دکتر چیزی بهم نگفته ک انجام بدم

این ماه اقدام کنم ببینم چی میشه اگ نشد برم یه دکتر دیگه برام ای یو ای انجام بده

تورور خدا واسم دعا کنید خیلی داغونم

به من گفت گلوکوفاژ باعث میشه چربی دور تخمدان ها اب بشه و فعالتر بشن خیلی دلم برا شوهرم میسوزه یوقتا ...

باز خوبه عادت میشی من با قرص میشم معلوم نیس چمه میگن تنبلی شدیدع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت تاپیکت میشه تاپیک معجزه😂😂😂

اره عالی میشه 😂😂😂

موعدامونم نزدیکه 

هرکی موعدش رسید بیبی زد بیاد نتیجه رو توهمین تایپیک بگها من وگرنه نمیتونم پیداتون کنم 😍😍😍

خدایا شکرت نی نی اومد تو دلم،خدایا خودت مواظبش باش😍
اخه من این چیزارو نمیدونستم  چند روز پیش تو این سایت یکی زده بود ای یو ای ازش پرسیدم ک چجوریه ...

خیلی زوده وای ای یو ای عزیزم اونو باید یک سال کامل اقدام باشی اگه نشدی بری سراغش 

ایشالا که طبیعی میشه نگران نباش برات دعا میکنیم،موعدت کی هست ؟

اره دوفاستون بهتره منم این سه ماهه اخیر از روز ۱۵ پری تا ۲۵ دوفاستون میخوردم روزی یکی دقیقا سه بعد از از قطعش میومد این ماهم اولین ماهه بدونه دوفاستون شروع کردم

به من گفت گلوکوفاژ باعث میشه چربی دور تخمدان ها اب بشه و فعالتر بشن خیلی دلم برا شوهرم میسوزه یوقتا ...

عزیزم امروز بیبی میزنی؟خبرشو بزار 

ابشالا که مثبته و خوشحال میشیم همگی 😍😍😍😍

عزیزم امروز بیبی میزنی؟خبرشو بزار  ابشالا که مثبته و خوشحال میشیم همگی 😍😍😍😍

نه عزیزم من امروز با درد فراوون سر ساعت همیشگی .... 

اینماه چله سوره حشر برداشتم دو روز دیگه تموم میشد ولی انگار قسمت من نیس کلی نماز شب و دعا و نذر و نیاز خدا انگار اصلا نمیبینه منو 

بخدا همیشه هم کمک حال بقیه هستم ینی ادم بدی نیستم ولی خدا داره. بدجوری دلمو میشکنه 

نه عزیزم من امروز با درد فراوون سر ساعت همیشگی ....  اینماه چله سوره حشر برداشتم دو روز دیگه ت ...

قسمتت هست نگران نباش ایشالا ماهه اینده از خدا بخواه که یه نی نی سالم بهت بده هروقت که خودش صلاح دونست این بهترین دعاییه که میتونی بکنی،یکی اینقد دعا اینا میکنه که خدا بهش بچه میده ولی سالم نیست حالا به هر دلیلی پس بهتره بگی خدایا هروقت صلاح دونستی یه بچه ی سالن بهم بده،نذر کن میگن نذر امام رضا خیلی خوبه

قسمتت هست نگران نباش ایشالا ماهه اینده از خدا بخواه که یه نی نی سالم بهت بده هروقت که خودش صلاح دونس ...

اره عزیزم همیشه میگم یه بچه سالم و صالح

انشالله هر چی خیره 

یوقتایی ادم زیر فشار روانی یه چیزایی میگه منم عصبانی شدم اونموقع الان آرومم