2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی

147 بازدید | 25 پست

میشه شیرینی فروشی معرفی کنی ک عکس بنداز رو کیک 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر میشه منم یه سوال بپرسم از خانمای مشهدی؟؟؟

بفرما

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
اکثر شیرینی فروشی هایی که سفارش میگیرن عکس هم میندازن اگه بخوایی.کدوم محدوده هستی؟

چهارراه مقدم فرودگاه

بفرما

از حوالی دانشگاه فردوسی تا حرم چند دقیقس با اتوبوس واحد؟؟

اگه زیادی بی ربط بود ببخشید😁

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
فکر کنم دوتا اتوبوس بخوره تا حرم.حداقل 45 دقیقه.بستگی به ساعتش داره.که شلوغ نباشه و ترافیک

ممنون😍

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
از حوالی دانشگاه فردوسی تا حرم چند دقیقس با اتوبوس واحد؟؟ اگه زیادی بی ربط بود ببخشید😁

با مترو برو عزيزم كه تو ترافيك نباشي--- برو فلكه برق از اونجا هم با اتوبوس يا تاكسي برو حرم پياده هم ميشه بري

يزديها ( رضا شهر)--- خروس قندي( سجاد ، بهار)-- طباطبائي( چهارراه دكترا- عنصري)-- آنسه( هاشميه)- معين ...

قیمتشو هم حدودی میدونید چقدره