2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبع

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
من ندیدم تو فامیل کسی داشته باشه ولی همسایمون گفت سپاهان خوبه هر چی میخرین فقط پارس خزر نخرین😤😤😤 ...

چرا مامانم ۱۵ساله داره به شدت راضیه منم برای جهازم میخواستم بخرم که نشد سامسونگ خریدم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
چرا مامانم ۱۵ساله داره به شدت راضیه منم برای جهازم میخواستم بخرم که نشد سامسونگ خریدم

یعنی افتضاح

تو ده سالی که دارمش اندازه یه جاروبرقی بوش فقط دستمزد تعمیر دادمه😤😤

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
یعنی افتضاح تو ده سالی که دارمش اندازه یه جاروبرقی بوش فقط دستمزد تعمیر دادمه😤😤

مدل و واتش چیه؟؟اخه خیلیا از پارس راضین ا

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
مدل و واتش چیه؟؟اخه خیلیا از پارس راضین ا

نمیدونم دقیق الان خاموشی زدمه به خاطر بچه ها 

ولی قرمز مایل به مشکی تقریبا فکر کنم18000

مال جاریم هم پارس خزربود یه وسیلش سوخت دویست داد درست کردن بعد یه ماه دوباره همون خراب شد

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
نمیدونم دقیق الان خاموشی زدمه به خاطر بچه ها  ولی قرمز مایل به مشکی تقریبا فکر کنم18000 مال ج ...

الان به چشم روز اگه میتونی یه عکس ازش بزار 

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام

مرسی گلم❤