2777
2789
عنوان

من نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 81 پست

سلام خانما خیلی خیلی خیلی ممنون از نگرانیو پیگیریاتون فقط میتونم بگم خیلی دوستتون دارم و مرسی که انقدر با من همدل و همراه بودید.        

ببخشید انلاین نبودم نتم تموم شده بود . وای اگه بدونید چه دعوایی شد توی خونه عمم... بگذریم خیلی طولانیه ولی 18 آذر عقدمونه میریم مشهد و بعدشم میریم ماه عسل .گفتن برات عروسی نمیگیریم دیگه منم گفتم میگرفتینم خودم قبول نمیکردم . مرسی از همتون چقدر خوب شد که سقط نکردم. اگه راهنمایی تک تکتون نبود من معلوم نیست چه بلایی سر خودم میاوردم و امروز زنده بودم یا نه... بازم میگم ان شاالله خدا به زندگی همتون برکت و خوشبختی روز افزون بده  ببخشید که ریپلای نکردم تعداد کسایی که ازشون ممنونم زیاده نمیرسم دونه دونه تشکر کنم . ممنون از همتون

یا رفیق من لا رفیق له✋

فقط میتونم بهت بگم.وقتی رفتی مشهدازطرف من به آقاسلام برسون وخیلی ازش تشکرکن...اینویادت باشه یه برگ ازدرخت بدون اذن الهی نمیفته...وقتی نطفه اون طفل بسته شدهیچ وقت شمانمیدونستیدحکمتش چیه انقدرآدمهاحسرت بچه دارن ...ولی برای شمابایدحتی باوجودجلوگیری ....این اتفاق بیفته...شایدحکمتش این بودحتی باوجودبکارتتم نتونی بعداباعشق ازدواج کنی..خیلیهاگفتن وقتی ازدواج کردیم چقدرسرکوفت زندگی قبلی روشنیدیم وتحقیرشدیم.یاشایدپشتش چه دشمنی ها که بوجودنمیومد...حالاتمام انرژی توبذاربرای خودتوعشقتو تودلیت ...تاهرکسی که این زندگی روتموم شده میدونست ..روزی حسرتتون روبخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما خیلی خیلی خیلی ممنون از نگرانیو پیگیریاتون فقط میتونم بگم خیلی دوستتون دارم و مرسی که انق ...

الهی شکر خیلی خوشحال شدم انشالله از این به بعد بهترینها برات رقم بخوره 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

سلام خانما خیلی خیلی خیلی ممنون از نگرانیو پیگیریاتون فقط میتونم بگم خیلی دوستتون دارم و مرسی که انق ...

خدا رو شکر عزیزممم انشالله بهترینا واست اتفاق بیفته😘😘😘

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

خیییییییییلیییییی خوشحال شدم عزیز الهی ک خوشبخت و عاقبت بخیر بشی گلم،

ان شاالله بهترین لحظات خوش واسه خودت و همسرت و نینی ت رقم بخوره،خداروشکر ک درست شد و باعث شدی ارامش برگرده و تصمیم اشتباه دیگه ای نگرفتی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

استارتر خیلی کار خوبی کردی که سقط نکردی  نگهش داشتی...من همون موقع هم بهت گفتم نگهش دار البته اگه من و یادت باشه گفتم ب حرف کسی کاری نداشته باش به ایمان خودت رجوع کن...گفتم شايد اين فرشته کوچولو بهانه ای برای پیوند دوبارتون باشه....بهترین کارو کردی.آفرین  عاقلانه تر ین کارو انجام دادی وسقط نکردی مامانتو و مادرشوهرت هم ک اومدن خونه عمت بیا تعریف کن برامون ک چی شد

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

واي عزيزم خوشحال شدم 

خدا رو شكر عاقلانه تصميم گرفتي 

خدا پشت و پناهت

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕