2777
2789
عنوان

من نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 81 پست

یه دلیل این که منم تاپیک نمی زنم همینه .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزبه ریزبگوعزیزم چی شدبرات نگران بودم

شما لطف داری دوست عزیز. ریز به ریز نمیگم چون قاضی اینجا زیاد هست . درکل نامزدم به اندازه ای که من ناراحت و وحشت زده بودم تو این دوهفته اون خیلی جدی نگرفته بود حتی وقتی این حجم از استرس منو دید تعجب کرد میگفت ما که کلا جدا نشدیم چرا فکرمیکنی وقتی محرمیم از هم جدا شدیم و اون یه دعوا بین خونواده ها بوده و از این حرفا . منم خیلی عصبانی بودم فقط داشتم به سقط و ترمیم فکر میکردم اخرش فشارم افتاد تازه فهمید چقدر به من فشار اومده توی این دوهفته. از نظر اون ما فقط دوهفته باهم قطع ارتباط بودیم ولی از نظر من ... دیگه خودتون خوندید تاپیک قبلو میدونید چقدر اشفته بودم 

یا رفیق من لا رفیق له✋
بهترین کارو کردی  این یه فرشته نجات کوچولو که خدا واسه زندگیت فرستاده  به مادرت اینا نگف ...

سلام عزیز نه هنوز نگفتم مستقیم جرات ندارم بگم. نامزدم گفت که پشتمه درستش میکنه . رفتیم خونه عمه م چون عمم یه خانم پخته و روزگار دیده ست نسبت به پدرمم خیلی روشن فکر تره قرار شد اون نرم نرم به مامانم توضیح بده

یا رفیق من لا رفیق له✋

وااااااای خداروشکر.... استارتر خیلیا نگرانت بودن ..... اونا هم که اذیتت کردن رو ول کن ..... ولی خدایی الان من خوشحالم.... روزای خوب توراهه انشاالله .... برا عروسیت درجریان بذاریمون ها.....😁😊

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

من تاپیکت نخوندم ولی خیلی برات تاپیک زدن

گمونم تو نامزدی باردار شدی؟ اره؟

خب نامزدت چی گف؟قراره عروسی بگیرین؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️