2777
2789
عنوان

من نارنجیم

2921 بازدید | 81 پست

سلام خانما. نمیدونم چرا اومدم تاپیکم نبود دیگه فکر کنم ترکیده . ببخشیداگه حرف بدی زدم.

یکی از دوستان بهم گفته بودن بعضیا فکر میکنن تاپیکم سرکاریه.

حقیقتا من اینجا نیستم که وقت شمارو با داستانپردازی تلف کنم وحق ناس بهگردنم بیفته و حلالو حرام سرم میشه. بیشتر از این نمیتونم کسیو توجیه کنم باورش به عهده خودتونه .

از خانومایی کهبرام دعا کردن خیلی ممنونم دوستای گلم برای همتون صلوات میفرستم . و ممنون از کسایی که راهنمایی درست بهم دادن. 

ولی یه گلایه هم دارم. ظاهرا تو نینی سایت یه عده کارشون توهین و مزه پروندن به بقیه است. لطفا توهین نکنید. هرچند شعور یه امر ذاتیه

یا رفیق من لا رفیق له✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت کردیم و بعدش رفتیم آزمایش . تمام این مدت نامزدم داشتن گریه میکردن

بهترین کارو کردی 

این یه فرشته نجات کوچولو که خدا واسه زندگیت فرستاده 

به مادرت اینا نگفتی

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی

من که اصلا نمیدونم چی به چیه

نخوندم تاپیکتو ولی خیلی برات تاپیک زدن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خیلی قضاوتت کردن و ناپیک برات گذاشتن و یکی نفرینتم کرد چون میگفت خییلی برات ناراحت شده و با شوهرش بخاطر تو دعواش شده☺☺🤓

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

خیلی قضاوتت کردن و ناپیک برات گذاشتن و یکی نفرینتم کرد چون میگفت خییلی برات ناراحت شده و با شوهرش بخ ...

مگه چي شده😬

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
خیلی قضاوتت کردن و ناپیک برات گذاشتن و یکی نفرینتم کرد چون میگفت خییلی برات ناراحت شده و با شوهرش بخ ...

موضوع چیه میشه خیلی خلاصه یکی برام بگه

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه