2777
2789

سلام خانما من صورت پر مویی دارم که قربونشون برم هم مشکین و تابلو مشخصه هم انگار خاک حاصل خیز ریخته شده پاشون به سرعت نور رشد میکنن😩😒

باز با مدام اصلاح کردن مشکلی ندارم مشکلم اینه که با هرروشی اصلاح میکنم صورتم میشه پررر جوش.با بند که افتضاح میشه وکسم همینطور.ژیلت باز نسبت به بقیه بهتره ولی اونم پوستمو زبر میکنه دو روز بعدشم باز درمیاد

الان نزدیکه ۶ماهه از ترس جوش اصلاح نکردم خسته شدم دیگههه چیکار کنم راه حلی بلدین😢

ببین،دوست دارم...💑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر. 

منم جدیدا همینطور شدم. گمونم چاره ای جز لیزر نداشته باشم. ولی پولش نیست 😐

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

اگه مشكل هورمونى ندارى ليزر كن اما اگه مشكل هورمونى داشته باشى مثلا پريودت نامنظم باشه بدتر ميشه

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

راستی یک آزمایش هورمونی بده. اگه مشکل هورمونی باشه با قرص نرمال میشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اگه مشكل هورمونى ندارى ليزر كن اما اگه مشكل هورمونى داشته باشى مثلا پريودت نامنظم باشه بدتر ميشه

نه مشکل هورمونی ندارم در حالت عادیم زیاد جوش نمیزنم فقط صورتم اونم موقع اصلاح اینجوری میشه

ببین،دوست دارم...💑
یمدت به فکرش بودم اما یکی از آشناهامون همین کارو کرده الان بعده دو سه سال صورتش چال چال شده

اون ربطی به لیزر نداشته مشکل دیگه ای پیش اومده براش

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
یمدت به فکرش بودم اما یکی از آشناهامون همین کارو کرده الان بعده دو سه سال صورتش چال چال شده

نه بابا بستگي به ليزر داره

من خيلي ها رو ميشناسم اين كارو كردن خيلي كمتر ميشه

راستي مادرشوهرم بعد ازبند

ترياك ميزنه به صورتش ميگفت كمتر شده

من سر در نميارم از اين درمانهاي خونگي