2777
2789

صبح ناشتا یک قاشق چایخوری عسل با20دونه سیاه دونه بجو عالیه تقویت میکنه تخمدوناتو، نخود از شب خیس کن صبح بپزش ابش که کم شد یک لیوان بخور شبم با شوهرت نخوداشو بخور تا یک هفته ، صبحم برای اقدام خیلی مناسبه چون سطح اسپرم بالا میره ،عرق رازیانه هرشب بایک قاشق چایخوری عسل غیراز زمان پری ،عسلت مرغوب باشه ،انشاالله جواب بگیری خودمم این ماه سیاه دونه ونخودو امتحان کردم ،نخود عالیه وجواب پس داده ،عسلو سیاه دونه هم همینطور ،از زمانیم که فمهیدی بارداری داروگیاهی بیشترشون ممنوع 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
صبح ناشتا یک قاشق چایخوری عسل با20دونه سیاه دونه بجو عالیه تقویت میکنه تخمدوناتو، نخود از شب خیس کن ...

سلام، ممنونم عزیزم، برام خیلی دعا کن دارم آرزو بدل میشم بخدا،، من الان پری شدم نخود و عسلو از فردا شروع کنم یا بزارم پری تموم بشه؟  ببخشید اقدامم یک شب درمیون باشه؟ من دوره هام 27 روزه هست از چندم اقدامو به نظرتون شروع کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، ممنونم عزیزم، برام خیلی دعا کن دارم آرزو بدل میشم بخدا،، من الان پری شدم نخود و عسلو از فردا ش ...

سلام گلم ،قربونت ،انشاالله خیلی زود مادربشی ویه نینیه سالم داشته باشی ،اره از الان شروع کن فقط رازیانرو تو پری نخور ،یک شب درمیون خوبه یک دکتری میگفت اگه بعد یک هفته رابطه داشته باشین اسپرم قویتره ولی منم همون شب درمیون اقدام کردم دیگه منتظرم،از سه روز بعد پریت شروع کن 

تو گوگل دانشنامه فرزندو بزن خیلی بهت کمک میکنه روز تخمک گذاریتو بهت میگه اینجوری شانس بیشتری داری 

تو گوگل دانشنامه فرزندو بزن خیلی بهت کمک میکنه روز تخمک گذاریتو بهت میگه اینجوری شانس بیشتری داری&nb ...

بخدا دیگه درمونده شدم من هفت ماه دکتر رفتم با سونو بهم گفت فولیکول خوب داری بعد آمپول اچ سی جی میداد برای آزاد سازی تخمک و دستورالعمل های دیگه همه رو رعایت کردم حتی سه ماه هم بهم لتروزول داد تو نت هم سرچ کردم تمام دستورالعمل ها رو رعایت کردیم هر دو آز هم دادیم این ماه دکتر نرفتم خودم کیت تخمک گذاری گذاشتم هیچ روزی هاله هم ننداخت!!!!  خلاصه این ماه هم کلی اقدام داشتم برای اولین بار این ماه پنج روز عقب انداختم خیلی امید داشتم باردار شده باشم ولی میترسیدم بی بی چک بزارم ناامید بشم گفتم بزار دو روز دیگه که یک هفته شد بی بی میزنم ولی الان پری شدم، دیگه کلی نذر و نیاز کردم واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم سنم هم کم نیست بچه اولمم هست دیگه بعد هشت ماه دکتر و اقدام موندم چکار کنم آرزو دارم باردار بشم

بخدا دیگه درمونده شدم من هفت ماه دکتر رفتم با سونو بهم گفت فولیکول خوب داری بعد آمپول اچ سی جی میداد ...

به شوهرت گوجه وانار بده باویتامین ای واسید فولیک ،خودتم اسیدفولیک بخور،اگه مشهد بودی یه دکتر خوب سراغ دارم خیلیا ازش جواب گرفتن 

نظر کن زیارت عاشورا بخون انشاالله همین ماه مادربشی وقتی جلو عقب میندازی خوبه یعنی بدنت داره اماده بارداری میشه 

به شوهرت گوجه وانار بده باویتامین ای واسید فولیک ،خودتم اسیدفولیک بخور،اگه مشهد بودی یه دکتر خوب سرا ...

ممنون عزیزم تهران هستم،  من الان هشت ماه اسید فولیک، زینک و آهن میخورم به تجویز پزشک همسرمم هشت ماه ویتامین ای، سلنیوم و سی میخوره فقط موندم چرا باردار نمیشم  

نظر کن زیارت عاشورا بخون انشاالله همین ماه مادربشی وقتی جلو عقب میندازی خوبه یعنی بدنت داره اماده با ...

بخدا نذر هم کردم از خدا التماس هم کردم خیلی برام دعا کنید هرماه میگم این ماه دیگه مامان میشم ولی اخرش فقط ناامید میشم

ممنون عزیزم تهران هستم،  من الان هشت ماه اسید فولیک، زینک و آهن میخورم به تجویز پزشک همسرمم هشت ...

عزیزم تا اسپرم با تخمک اشنا بشه زمان میبره حتی تا یکی دوسالم طبیعیه ولی انشاالله شمازود بارداربشی ،استرسم خودش باعث عقب افتادن بارداری میشه 

بخدا نذر هم کردم از خدا التماس هم کردم خیلی برام دعا کنید هرماه میگم این ماه دیگه مامان میشم ولی اخر ...

حتما دعا میکنم 

ممنونم ان شالله شما هم بارداری راحتی داشته باشید و نی نی تونو بغل بگیرید

انشاالله باهم