2777
2789
عنوان

یعنی واقن همه مثل من غصه ی همه چیه بچشونو میخورن..؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترش هرسری میرم قلبشو چک میکنه خداروشکرمشکلی نداره

عزیزم برادرزاده من تا ۸ ماهگی همه چیش عالی عالی بود.فقط چاردستو پا میشد ولی حرکت نمی کرد.دو هفته بعد یه تب خفیف کرد و متاسفانه فوت کرد😢قربونش برم فرشته ی من.قلبش سوراخ بود توشو عفونت پر کرد پر کشید.نمی خوام نگرانت کنم بخدا.زن داداش منم خییییییییلی مراقب بچه بود.همیشه هم دکترش ضربان قلبشو میگرفت.ولی فکر کنم دکتر متخصص قلب فقط متوجه میشه.دختر منم بچه بود سوراخ بود قلبش.هیچ علائمی نداشت.من خیلی اتفاقی انگار خدا خواست متخصص قلب بردمش تو ساری پیش زمانفر گفت بله قلبش سوراخه.برای مطمین شدن فقط میگم اگه میتونی پیش متخصص ببرش.

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
پس مثل پسر منه اونم خیلی شیطونه.... از 10... 11ماهگیش منتظر دیدن اولین قدم هاش باش 😍

وقتی ن میشینه نه وچاردستوپامیره یهومیخاد راه بیفته ؟

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
عزیزم برادرزاده من تا ۸ ماهگی همه چیش عالی عالی بود.فقط چاردستو پا میشد ولی حرکت نمی کرد.دو هفته بعد ...

عزیزم شما بجای امیدواری خیلی منونگران کردی

نباید این حرف ومیزدی

عزیزم شما بجای امیدواری خیلی منونگران کردی نباید این حرف ومیزدی

گفتم که طبق یک تجربه راهنماییت کردم.دلم نیومد نگم.اگر این مشکل هم باشه با یک امپول درستش میکنن.هیچ نگرانی نداره.دکتر برادرزادم گفت اگه زودتر میفهمیدین با یه امپول سوراخ بسته میشد.اکثر بچه ها دارن اینو یسریا خودش به مرور بسته میشه یسریا باید امپول بزنن.در هر صورت درمانش خیلی راحته.ولی اگه یه چکاپ بدی راه دوری نمیره.خواستم کمکت کنم.ایکاش نمی گفتم😏

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏
گفتم که طبق یک تجربه راهنماییت کردم.دلم نیومد نگم.اگر این مشکل هم باشه با یک امپول درستش میکنن.هیچ ن ...

یک ماهگی بردمش گف صدای اضافه توقلبشه دفعه بعد بردمش گف حل شد گف این صدای بیگناهه ک خیلی از نوزادت دارن خودش خوب میشه

بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن ...یهو راه میوفتن ....رو زمین دمر بزارش و کف پاشو هول بده ..کمک ...

سینه خیز میرههه

هر بچه ای یه جور چهادست و ما میره بعضیا یه طرفه   ...برادر زاده من سینشو بلند میکرد خودش و پرت میکرد جلو اینقدر خنده دار ....اصلا نگران نباش ...پسر من تپل بودتو ۵ نشست   تو ۱۱ کاملا راه رفت ولی تا اومد چهاردست و پا یاد بگیره یه دفه راه افتاد