2777
2789
عنوان

چطور سنمو کمتر نشون بدم؟؟

1012 بازدید | 68 پست

سلام

بچه ها کمکم کنید

چندهفته دیگه عروسیمه.۱۸سالمه یعنی متولد۷۹ام

شوهرم متولد۷۰ و ۲۷ سالشه

۹سال از من بزرگتره اما همه میگن انگار دوسه سال فرقتونه

میترسم شب عروسی یه جوری بشم که سنم بیشتر از اون نشون بده

البته خودمم نمیزارم آرایشم زیاد باشه خیلی لایت میخوام.موهام لخت و قهوه ای تیره ست ابروهامم پهن و مشکی.قدم ۱۷۰ و لاغر

شوهرم ۱۸۰اینا باید باشه

نمیدونم بقیه بهم میگن ۲۵،۶ بهت میخوره‌.یه سریا میگن خیلی بیشتر از سنت میفهمی وقتی باهات حرف میزنم متوجه نمیشم ۱۸سالته هیچکس باور نمیکنه.

کمک کنین چیکار کنم عکس خودم و شوهرمو بفرستم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مقداری ژنتیکیه بعضیا کلا بیبی فیسن بعضیا نه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بخند.روحیه وانرژیت بالا باشه.رنگ موهاتم خیلی روشن نباشه باقیش حله.به حرف دیگران اهمیت نده😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

به خاطر قد بلندت هم هست عزیزم

کلا هیکل درشت سن رو بالاتر نشون میده 

من هیکلم ریزه اس قیافم هم بی بی فیس همه بهم میگن بهت میخوره ۲۰ ۲۱ باشی درحالیکه ۳۲ سالمه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

خب باید بی بی فیس باشی ک نیستی فکر نمیکنم بشه کاری کرد . همون یه راه هست که باید عروسیت بگی خیلی ساده ارتیشت کنه لایت باشه غلیظ  اصلا نباشه رژتم نباید پررنگ و قرمز اینا باشه چون سن و میبره بالا