2777
2789

💠اصطلاحات مادرشوهرها، البته بعضی‌هاشون، وگرنه مادرشوهرهای الان که همه‌شون خوب و مهربونن😜😍

🔹"خوش بگذره":

یعنی چرا منو نمیبرین. کوفتت بشه. الهی بمیری که پسرمو خر کردی! 

🔸"این لباستون جدیده؟؟؟":

یعنی چقدر بریز بپاش داری؟ به فکر زندگی نیستی!

🔹"مامانتون اینا چطورن؟":

یعنی چطور خوب خبرای ما را میدونی و زیر و رو میکشی؟ مامانت اینا را بگوو...

🔸"بمیرم بچه ام لاغر شده...":

این یعنی به توام میگن زن؟؟؟ همش فکر خودتی؟؟؟ دست پختم نداری!

🔹"چه عجب؟؟"

این از صدتا فحش هم بدتره. منتظر طوفان باشین!

🔸"چقدر دیر اومدین؟"

یعنی میمردی بیای یه کارم تو بکنی؟

🔹"طلا گرون شده!"

یعنی اگه زن بودیییی یه تیکه طلاهاتو میدادی شوهرت اینقدر بچه ام کار نکنه!

🔸"پسرم نیومده(غروب معمولا میگن)؟؟"

یعنی ببین چقدر زحمت میکشه و اونوقت تو پاتو انداختی رو پات خیر ندیده.

🔹"عروسِ فلانی، فلان کارو کرده":

یعنی یاااد بگیر به توام میگن عروووس؟

🔸"محل ما اینو ندارن":

یعنی یا برام فلان چیزو بخرین یا منم میام طبقه بالاتونو اجاره میکنم(پولش به ذمه ی اولاد پسره. پس پسر میخوان برای کِی؟؟)

🔹"خواهرتون هنوز ازدواج نکرده؟؟":

یعنی کسی عین ما خر نمیشه بیاد با شما وصلت کنه. خواهرتم مونده رو دست مامانت ایناااا...

🔸"آه بلند... مَردم...":

یعنی ما از عروس شانس نیاوردیم از همون اول...😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

@مایسا 😂بیا

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم ب اون مراحل نمي رسانه رك حرفشوميزنه

آره لعنتیا

کاش حداقل تو لفافه میگفتن🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
عههه. 😲😲حرفاش  این معنیارو میداده خیرندیده.

اره 😂😂😂😂😂😂😂😂منم تازه متوجه شدم😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍