2777
2789
خیلی وحشتناک بود.با اینکه ده سال گذشته ولی هنوز صدای بشکنه تو گوشمه   اتاق مادربزرگم جن د ...

چ وحشتنااااک

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
میدونی چیه اخه خانوادم گفتن وقتی دعوتمون کردن رفتیم بعدش همه اومدیم توی اتاق نشیمن گفت همه بودیم یهو ...

چه ریییییییلکسن اون خانواده

چه راحت گفتن جن خونس😐😐

و نمیدونم واقعا چرا این قوم عزیز و دلبند دوست دارن آدما رو بترسونن؟خیلی شنیدم اینو

خدایی کجاش کیف داره😑😑😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ریییییییلکسن اون خانواده چه راحت گفتن جن خونس😐😐 و نمیدونم واقعا چرا این قوم عزیز و دلبند دوست ...

من یه مدت عضو کتاب خونه بودم میرفتم سراغ احضارش اخه یکی بهم بگه چراااااا واقعا چراااااا وات می فاز😐😑

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
حتما میتونی و حتما بهترینو به دست میاری به کمک خدا❤❤❤❤

مرسی بانو ازاینکه بهمـروحیه میدی❤❤❤❤❤❤

من یه خواب و دوبار دیدم‌

یبار پنج شیش سالم بود دیدم که یه دختر بامپهای زرد بلند توی حیاطمونه لباسشم سفید اما چرکی بود و پاره پوره بعد چشماش خیلی وحشتناک بود جوریکه از خواب پریدم

دوباره همین خواب رو بعد از سیزده چهارده سال دیدم‌

و‌گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸
وااااقعا ماذا فازا یا سیدی؟؟؟؟😐😐😐😐😐

بخدا نمیدونم 😂😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑😑

من یه خواب و دوبار دیدم‌ یبار پنج شیش سالم بود دیدم که یه دختر بامپهای زرد بلند توی حیاطمونه لباسشم ...

یاخدااااااا

حالا این ربطی به جن نداره اما هشت سالم بود خواب دیدم که خونه همسایمون یه عروسی دارن و‌همه خوشحالن همون لحظه خود به خود از خواب بیدار شدم یهو از خونه همون همسایمون صدای جیغ اومد که شوهرش فوت شده 

خیلی ترسناک بود برام 

وقتی بحث ازما بهترون میشه ازهمه بیشترپایه میشم برای پایه شدن و شنیدن ولی بعدشم دهنم سرویس میشه تا حموم برم و سرویس از ترس بخودم میلرزم مثل درخت بید😐😕😑

من یه مدت عضو کتاب خونه بودم میرفتم سراغ احضارش اخه یکی بهم بگه چراااااا واقعا چراااااا وات می فاز😐 ...

😐واقعا آبت کمه نونت کمه!؟بشین سر جات عامو